היא זזה קצת קדימה, כך שהחולצה בפוקוס והפנים יצאו, 5.6 זה עומק שדה קטן.נכתב ע"י eg;807736:לא נראה לי כי אם זה היה כך אז הפוקוס היה לפחות באיזור הפנים ולא היה בורח לחולצה, מכנסיים וכד'
הנותונים של התמונה הראשונה:
1\160
5.6
66 מ"מ
לא הבנתיאת הפוקוס בראשון כיוון ב"רהקומפוזיציה" (מירכוז על העין חצי לחיצה והזזה) ?
כי בתמונות ראש, העין נמצאת בטווח נקודות הפוקוס, ואין צורך בהזזת המצלמה לפעולת המיקוד, משא"כ בתמונות רחבות העין היתה מחוץ לנקודות הפוקוס, ואז "יש צורך" להטות את המצלמה כלפי מעלה למקד על העין ולהחזיר שוב למרכז, וזה נקרא רהקומפוזיציה, שאז הפוקוס לא מדוייק, כי המרחק שבין המצלמה לעין קרוב יותר כשמסתכלים ממול לבין אם מסתכלים באלכסון .נכתב ע"י eg;807773:לא הבנתי
בכל אופן בתמונות ראש זה בדכ' לא קורה
נכתב ע"י eg;809252:דרך אגב הראיתי לצלם והוא טוען שהבעיה באמת בעדשה, ועלי להביא למעבדה לכיול
(הוא טוען שזה קורה הרבה בעדשה הזאת)
ננסה ונגיד לכם תוצאות
נכתב ע"י הגלים;809258:הסבירות שהוא צודק- נמוכה מאוד מאוד מאוד מאוד.
18-105 של ניקוןאיזה עדשה יש לך?
נכתב ע"י eg;809294:ניסיתי כבר את כל העיצות, והם לא עזרו...
חוץ מזה שלא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני שנה...
תודה בכל אופן!
חסום לי, יש אפשרות להעלות את הדף לפה?כנסי לכאן
http://focustestchart.com/chart.html
תדפיסי את הדף שבתחתית העמוד הזה.
שימי אותו באלכסון 45 מעלות. (או שהוא יהיה ישר ואת תצלמי בזוית של 45 מעלות).
בבקשהנכתב ע"י eg;809822:חסום לי, יש אפשרות להעלות את הדף לפה?
תודה
נכתב ע"י יצירתית;809293:איזה עדשה יש לך?
יש לי את אותה בעיה בדיוק! בתמונות פנים שאז אני עובדת עם 100 מ"מ ויותר יש חדות מקסימלית
וכשאני עובדת עם 18-50 מ"מ החדות היא הרבה פחות וזה לא שהפוקוס ברח כי הוא לא נמצא במקום אחר.
שינוי התאורה במיקום ובעוצמות עזר (אחרי שעשיתי המון ניסויים עם תאורות שונות) מאד אך עדין זה קורה לי לפעמים
נכתב ע"י KATZ;810076:יש לי את העדשה הזו וכל מה שכותבים פה קורה גם אצלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: