בילדים אי אפשר להשתמש בחצובה, כי הילדים לא נשארים באותו מקוםהפוקוס בורח : את משתמשת בחצובה ? כי זה יכול לפטור את הבעיה. כשמצלמים בנתונים שגורמים לעומק שדה קטן, האפשרות שהפוקוס יברח גדול או כי הילד/ה זז או כי המצלמה זזה.
גם אם נקודת הפוקוס בעין ברגע חצי הלחיצה, בחשיפה עצמה היד או הילדה זזו קצת וזה כבר לא שםנכתב ע"י eg;806912:בילדים אי אפשר להשתמש בחצובה, כי הילדים לא נשארים באותו מקום
אני רואה תוך כדי צילום שנקודת הפוקוס בעיניים אבל למעשה הוא לא שם!
זה קורה לי (כמעט) בכל התמונות של חצי גוף וגוף שלם
יכול להיות בעיה של עדשה\מצלמה?
לא יודעת לאן נאלמה הפעמון...אז תוד על התגובה
נכתב ע"י דוד דנברג;806918:גם אם נקודת הפוקוס בעין ברגע חצי הלחיצה, בחשיפה עצמה היד או הילדה זזו קצת וזה כבר לא שם
הפתרון הוא או לצלם ילדה "דוממת" ובחצובה, או לצלם עם עומק שדה גדול יותר
צמצם סגור יותר = עומק שדה גדול יותרנכתב ע"י eg;806931:מה זה C הAF?
מה עושה לי צמצם יותר סגור?
ואז...?צמצם סגור יותר = עומק שדה גדול יותר
נכתב ע"י eg;806958:ואז...?
הפוקוס לא בורח?
בניקון D90 יש לחצן למעלה מימין, לחיצה ארוכה עליו וסיבוב הגלגלת לאופציה הרצויה.נכתב ע"י הצלחה;807278:תעבדי על C
ותנעלי על העין... המצלמה תשאיר את הפוקוס על העין גם שהאובייקט זז
נכתב ע"י איציק'ל;807539:מה המקביל של c בקנון?
(תמיר, שחכת שהעולם עבר לקנון? )
ובתמונה השניה לא היתה בעיה ?נכתב ע"י eg;807710:ללחצן בניקון D90 קוראים AF ושם בוחרים באופציה C
דרך אגב ניסיתי הבוקר את זה וזה לא עזר! נראה לי שיש בעיה בעדשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: