לא שמתי לב. תודה @פנינה ריימונד
יש לך נסיון עם המנורה הזו?
לא. אבל זכור לי שראיתי בתמונת לקוח שזה נסגר לחלוטין, יכול להיות בקישור דומהלא שמתי לב. תודה @פנינה ריימונד
דווקא קוטר 60? אני לא מוצאת יותר זול עם המלצותיש לי תאורת לד שטוחה שהתקלקלה, ומחפשת פחות או יותר כזאת,
@פנינה ריימונד , יש לך קישור למשהו יותר זול?
צריכה 60 ס"מ קוטר
נורדי מינימליסטי LED תקרת אור לחדר שינה סלון מעבר מחקר חדר מרפסת מעגלי שלט רחוק תאורת נברשת - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יש לי 2 גופי תאורה זהים שאחד התקלקל,דווקא קוטר 60? אני לא מוצאת יותר זול עם המלצות
אקריליק מעגלי מודרני הוביל נברשת סלון מטבח חדר שינה מטבח תאורה מקורה תאורה בעיצוב מינימליסטי מנורות ultrathin - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comסלון מנורת LED נברשות שינה פשוט מקורה תאורת אור מטבח מתקן זוהר מנורות כל בית תאורה dero - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמודרני LED תקרת מנורות נברשת אורות סלון אוכל חדר תקרת אור פשוט עגול בית תפאורה מקורה אור - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כאן יש 50 ס"מ מהממת וזולה יותר
מנורת תקרה מודרנית עבור סלון אוכל חדר שינה פנימי מרפסת תקרה נברשת הבית קישוטי אור - AliExpress 39
הבנתי, אין לי ניסיון עם צמודי תקרה מהסיבה הפשוטה, שאני לא מתחברת לסגנוןיש לי 2 גופי תאורה זהים שאחד התקלקל,
אני מאמינה שגם השני בדרך להפסיק לעבוד,
ושניהם 60 ס"מ,
לכן רציתי 60
וגם שיהיה לי קל יותר להתקין גודל זהה על התקרה, ולא ישאר סימן
יש לך ניסיון בדברים האלו?
אין מנורה צמודת תקרה קלאסית כמו שמוכרים בטמבור חסכונית וזולה?
.2024 נברשות תקרה שחורה סלון מודרני אולם תקרה תקרה אור גוף רומנטי כוכבים זהב יצירתי תקרה מנורת חדר שינה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com20 אינץ גדול תקרת מנורות led אורות חדר שינה חכם מנורת תאורה קבועה Ultrathin Led תקרת אור לסלון חדר - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comMARPOU כיכר Led תקרת מנורת חדר שינה תאורה ניטראלי לבן קר לבן חם לבן 48W 36W 24W 18W led תקרת אור חדר - AliExpress 39
אשמח לקישור מומלץ לתאורה בסגנון כזה, אני מעוניין עבור כל החדרים בבית, 1 לכל חדר, חדרים סטנדרטיים, תאורה יחידה.
וכן להצעה עבור תאורה לפינת ישיבה בסלון, חשבנו על משהו בסגנון הזה של 3 רינגים, אך אשמח גם להצעות אחרות לתאורה עדינה תלויה.
כמובן חשוב לי חנות אמינה
אבל הכי דחוף לי שתהיה אופציה למשלוח מהיר (משום מה אני רואה בהרבה מוצרים נראה שהמשלוח רק באמצע אוקטובר) חינם, אני זקוק לזה ממש בשבועות הקרובים.
תודה למציעים!
מחפשת משהו בסגנון הזה אבל יותר זול (50 וואט לא יותר מ100 ש"ח)מנורה מושלמת - עם שלט לשליטה על צבעי האור והעוצמה
בדיוק מקודם המלצתי בפורום צרכנות על הסגנון הזה, מצטטת עוד כמה שהמלצתי עליהן שם:מחפשת משהו בסגנון הזה אבל יותר זול (50 וואט לא יותר מ100 ש"ח)
יש למישהו להמליץ? @פנינה ריימונד ?
כן, אבל לא בסגנון שרציתם, חוצמזה-
מצאתי את זו- חזקה ממש
מנורת תקרה מודרנית led עבור סלון אוכל חדר שינה חדר שינה חדר שינה חדר שינה חדר שינה מרפסת עיצוב הבית עיצוב פנים תאורה תאורה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comתקרת נברשת מודרני אורות חדר שינה אוכל סלון מטבח מנורה מקורה תאורת תליית מנורות תקרת חדר דקור - AliExpress 39
וכאן יש 75W
LED חכם נברשות חדר שינה מנורות אוכל סלון מקורה תאורת נברשות עיצוב הבית אורות Luminaire גופי - AliExpress 39
כאן 76W
מודרני מינימליסטי טבעת Led תקרת נברשת Dimmable עבור אוכל סלון מרכז שולחן חדר שינה נברשות מנורות דקור מנורה - AliExpress 39
סתם כך המנורה הזאת ממש מדורגת גבוהמנורת נברשת תקרה מודרני עבור סלון חדר אוכל חדר שינה ילדים חדר לימוד חדר בית עיצוב תאורה תאורה גוף - AliExpress 39
מומלצת:
סלון מנורת LED נברשות שינה פשוט מקורה תאורת אור מטבח מתקן זוהר מנורות כל בית תאורה dero - AliExpress 39
קלעת בול לסגנון אבל המחירים יקרים לי מדיבדיוק מקודם המלצתי בפורום צרכנות על הסגנון הזה, מצטטת עוד כמה שהמלצתי עליהן שם:
הגודל ממש קטן, זה מאיר לכם חדר סטנדרטי 10-15 מ"ר? (הגדולים יותר שהם מציעים - יקרים בטירוף)מנורה צמודת תקרה מהממת - כולל שלט יש כמה אופציות לשליטה על האור
אנחנו הזמנו צבע זהב, כולל שליטה, גודל 40 ס"מתודה
הגודל ממש קטן, זה מאיר לכם חדר סטנדרטי 10-15 מ"ר? (הגדולים יותר שהם מציעים - יקרים בטירוף)
50 וואט זה יחסית הרבה, לכן המחירים נעים מ-200 ש"ח ומעלהקלעת בול לסגנון אבל המחירים יקרים לי מדי
וואו קודם כל ממש תודה! שעות ניסיתי לחפש משהו כזה ולא מצאתי ככ זול. את ממליצה מנסיון?מנורת תקרה גבוהה 360w 50w 220v v dimmable מודרני הוביל אורות תקרה עם אפליקציה מרחוק לסלון חדר שינה - AliExpress 39
פה מה לבחור אם אני רוצה אופציה לשליטה מרחוק על הצבעים וכו? מה ההבדל בין מה שבחרתי לבין השני (RC)?מודרני מינימליסטי טבעת Led תקרת נברשת Dimmable עבור אוכל סלון מרכז שולחן חדר שינה נברשות מנורות דקור מנורה - AliExpress 39
לא מניסיון, אבל כן דירוג גבוה, ממליצה לך לקרוא תגובות לקוחותוואו קודם כל ממש תודה! שעות ניסיתי לחפש משהו כזה ולא מצאתי ככ זול. את ממליצה מנסיון?
בתרגום פשוט:פה מה לבחור אם אני רוצה אופציה לשליטה מרחוק על הצבעים וכו? מה ההבדל בין מה שבחרתי לבין השני (RC)?
צפה בקובץ המצורף 1735199
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: