כן, אני משתמש בסקריפט של אריאל.אז - על הצד שאתה משתמש בחלון של אריאל, יש לי שיטה להחיל על כל פיסקאות בת 3.
יש גילוי מוקדם של הטיפ?
כן, אני משתמש בסקריפט של אריאל.אז - על הצד שאתה משתמש בחלון של אריאל, יש לי שיטה להחיל על כל פיסקאות בת 3.
\t~i
גם בעימוד יש אי אלו דיוקים.המעמד של הסידור הוא הרב המוכשר עמירם. אני מזהה לפי העיטורים והעימוד המדויק שלו.
הוא לא חשוד לעמד סידור באינדיזיין רח"ל , אלא רק בתג, לכן אין קשר לאופן טייפ של פלרון.
וואי וואי איפה אתה גר אני יוודא שאף ספר שלי לא יגיע לשםגם בעימוד יש אי אלו דיוקים.
אל דאגהוואי וואי איפה אתה גר אני יוודא שאף ספר שלי לא יגיע לשם
וואי וואי איפה אתה גר אני יוודא שאף ספר שלי לא יגיע לשם
אני לא רחוק ממנו הרבהאני הייתי מנסח את זה קצת אחרת:
"וואי וואי איפה אתה גר, אני מקווה שעמירם לא יודע מה הכתובת..."
לא.כשאתה מכניס לקובץ זה בסדר?
מישהו גם נתקל בזה, או שזה רק אצלי?
כוונת האדנות וכו' המשלובים בפונט וילנא במשקל רגיל, ועתיק כמדומני
לא תקינים, ומרוחים משהו.
(ניסתי להוריד שוב מהאתר ולא הועיל....)
@אריאל לוי עזרתך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: