2020 ESTER
מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אז עדיף לא להוריד בכלל לשימוש אישי...
גם לדעתיאז עדיף לא להוריד בכלל לשימוש אישי...
רשום בקובץ שיורד עם הפונט.מישהו אולי יודע מה הרשיון לפונטים החינמים האלו אם הם לשימוש מסחרי או אישי?
תודה רבהDOWNLOAD: Free Fonts - at Fontfabric™
100% FREE—Beautiful typeface collection—Sans, Serif, Script, Rust, Display & Cyrillic—ENJOY our work—Download fonts @ Fontfabric.com TODAY.www.fontfabric.com
וואאאא אין לך מושג כמה עזרת לי שעות אני מחפשת פונטים יפיםאני אוהבת מאד פונטים למרות שאיני מעצבת במקצועי, ומידי פעם מחפשת מציאות,
מעוניינת לשתף את נשות\אנשי המקצוע בפונטים מעניינים, נטו חסד.
כמובן שלא כל פונט שאשתף שמרתי לעצמי, אבל אולי לכם יהיה שימוש.
אציין ליד כל פונט מה רשיון השימוש כדי למנוע בעיה חוקית והלכתית כמובן.
אם זה לא קשה, אבקש מכל מוריד\ה לצלצל ('שלח תודה') בהודעת הפונט שהורד,
כדי שאדע איזה סגנון מתבקש, וגם סתם כך אשמח לראות שאיני טורחת לחינם.
מורידה רק רשיון מסחרי. אלא אם כן יש צורך ספציפי, ואז אני מוחקת אותו בגמר השימוש.איך אתם זוכרים אם יש רישיון לאישי או מסחרי?
תחכימו אותי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: