אם אתה באמת לא בקיא באוטוקאד- אז תדע בשביל האינטלגנציה. שצריך להשתמש בפונטים בעלי הסיומת SHX שמסומנים בסימן של מחוגה. הסוג השני שמסומן בסמל של 2 T עושה בעיות בעברית. הפונטים המקובלים בעברית שבטוחים מבעיות זה בד"כ מיכל ומורן.
נכתב ע"י אנדי;843198:אם אתה באמת לא בקיא באוטוקאד- אז תדע בשביל האינטלגנציה. שצריך להשתמש בפונטים בעלי הסיומת SHX שמסומנים בסימן של מחוגה. הסוג השני שמסומן בסמל של 2 T עושה בעיות בעברית. הפונטים המקובלים בעברית שבטוחים מבעיות זה בד"כ מיכל ומורן.
כדאי שבפעם הבאה שאתה מקבל תוכניות ממישהוא תבקש שיסגרו את הקובץ בetransmitנכתב ע"י ip6;843170:מתברר שמשרד האדריכלים ששלח לי את התוכניות משתמש בפונט שלא הבאתם לי אותו, אני יבקש מהם שישלחו לי אותו, תודה לכולם.
נכתב ע"י מרים אדריכל;1458765:קופצת על האשכול...
מה עושים עם תוכניות שמגיעות ממדידה והפונטים לא קריאים? יש לי אלפי פונטים במחשב ובכולופן...
ואי אפשר לשנות במאפיינים כי רואים בשורה של הטקסט מין קשקוש כזה: ----||....|||----
וכו'... יש פתרון?
נכתב ע"י אנדי;842527:הנה. מקווה שזה מספיק.
מקווה שכיווצתי כמו שצריך. תודיע אם יש בעיות ואם צריך עוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: