חרבות ברזל פוליטיקה בעת מלחמה

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יובל שגב: לפיד בישיבת הסיעה עם הנאום הכי חריף שלו מתחילת המלחמה: ״מה שראינו זה מופע משיחי הזוי מסוכן טרנספריסטי. זה לא הליכוד. זו מפלגה שהלכה לאיבוד. הם אומרים שזה יתרום לביטחון כי הם חושבים שאנחנו מטומטמים, זה לא יתרום לביטחון. ראינו לאן המדיניות הביטחונית שלהם לקחה אותנו״.

לבלוב

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לא יודע אם זה כ"כ קשור לפה

שר הביטחון יואב גלנט מינה את טל לב רם הפרשן הצבאי של מעריב ו103FM למפקד גלי צה"ל
גורמים בימין מותחים ביקורת על גלנט שלא בחר איש ימין לתפקיד, וזה שוב מוכיח ש"הימין לא יודע לשלוט"....
(מקור: ינון מגל בתוכניתו ב102FM)

אחג

משתמש מקצוען
שר הרווחה יעקב מרגי לברדוגו ב'גלי ישראל' על הקמפיין של מחאת ׳כח קפלן׳ הקורא לבחירות - ״אסור ששום דבר מעבר להכרעת החמאס יפריע את תשומת הלב של חיילנו בחזית, נקודה! היו לנו את קולות הפילוג האלו שנה שלמה, כמעט אכלנו אחד את השני, מי שעושה את זה כנראה שלא רוצה שנמוטט את החמאס, יו״ר ש״ס אריה דרעי אומר לנו בכל ישיבת סיעה - לא להתעסק בכלום, אלא אך ורק בנושאים שקשורים למלחמה״.

אחג

משתמש מקצוען
רשת ב׳ בפרסום ראשון: ההצעה מרחיקת הלכת שהציע שר בכיר בליכוד ל׳יש עתיד׳ - הליכוד יוותר על תיק המשפטים והתיק יועבר ל׳יש עתיד׳ תמורת הרחבת הממשלה.

עוד מרשת ב׳: ההצעה לא מדברת על הוצאת מפלגות אחרות, אלא על הוספה של עוד מפלגות לקואליציה הקיימת, אבל כן מדברת על הרכבה מחדש של איוש המשרדים.

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גדי טאוב: זו התוכנית להפלת נתניהו והקמת מדינה פלסטינית
"אלו לא רק ציניות, רשעות ושנאת נתניהו – יש כאן משהו יותר גדול"
ד"ר גדי טאוב על התוכנית של "אנשי ה-6 באוקטובר", כהגדרתו, להקמת מדינה פלסטינית בלב ישראל. (הידברות)

אחג

משתמש מקצוען
ח״כ חנוך מילביצקי ב׳גל״צ׳: ״הממשלה העבירה כבר עסקת חטופים בלי יאיר לפיד ואם תהיה אחת חדשה - היא יכולה להעביר אותה בלעדיו״.

אחג

משתמש מקצוען
רשת ב׳: כעבור ארבע שנים: ביהמ״ש דחה את תביעת לשון הרע שהגיש ראש עיריית תל אביב רון חולדאי נגד השרה מירי רגב. חולדאי טען שרגב הכפישה את שמו כשהציגה אותו כמי שמתנגד להנחת תפילין בעיר ותבע ממנה חצי מיליון שקלים.

אחג

משתמש מקצוען
שר הדתות מיכאל מלכיאלי ב'מהדורה המרכזית' ב'קול חי': ״בימים כתיקונם שלושה שבועות לבחירות חבריי ואני היינו עסוקים באינטנסיביות בקמפיין הבחירות, המצב כיום שונה לחלוטין. יחד עם זאת, ברגע שהוחלט על בחירות וודאי שאין אפשרות לעמוד בצד, ישנם ערים שיש מלחמה על ציביון״.

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
ראש האופוזיציה יאיר לפיד בפתח ישיבת סיעת יש עתיד: בעוד חודש וכמה ימים, מתחיל הרמדאן. אני רואה חובה לעצמי להזהיר את הממשלה. המדינה לא מוכנה לזה. אין היערכות. אין תוכנית. לא התקיימו דיונים מבצעיים ומדיניים ברמה נאותה. אנחנו בדרך לאסון. לעוד אסון. אם יתנו לבן גביר לנהל את אירועי הרמדאן בהר הבית ובמזרח ירושלים, השטח יעלה בלהבות. זה מה שהוא רוצה, אבל זה לא מה שמדינת ישראל צריכה. אני קורא לראש הממשלה ליטול מבן גביר את הסמכויות.

אחג

משתמש מקצוען
חזקי ברוך: בין פליטי ימינה שמסתובבים לאחרונה בכנסת, הבוקר הגיע גם חכ״ל אביר קארה. בריאיון ל׳ערוץ 7׳ הוא מתייחס לכך האם הוא חוזר לכנסת? קארה: ״אני חושב שעוד מוקדם לדבר על זה. אני רוצה להיות בכל מקום שבו אני יכול להשפיע על הכלכלה הישראלית״.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
שלום ירושלמי:

איתמר בן גביר הציע לח"כ טלי גוטליב מהליכוד מקום ברשימת עוצמה יהודית לכנסת הבאה, ח"כית הודיעה כי היא נשארת בליכוד. :LOL:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה