studio-outline
משתמש מקצוען
כןנפתלי קמפה השבוע הזה?
כןנפתלי קמפה השבוע הזה?
תודה רבהפודקאסט הלובי של שלום ברנהולץ - נפתלי קמפה
"הלובי" - הפודקאסט של שלום ברנהולץ כל שלישי בשלוש - פרק חדש!נפתלי קמפה,מי שזינק לצמרת המוזיקה החסידית וזכה לחיבוק הקהל בא להתארח באולפן הלובי החדש! דיברנו על...www.youtube.com
שלחתי לבדיקה, עכשיו נפתח.לא נפתח בנטפרי?
ואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
(אני מניחה שהיה אולי העדפות מבחינות טכניות אבל אופן מניחה את זה כאן)
תוכל לתת את המייל שלו?תשלחו לו במייל
את הנ"ל בדרך כלל הוא שומע ומשפר .....
(יש אם מי לדבר שם ....)
2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
בעיצוב יש כלל שהעין תמיד נמשכת לשמאלואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!
מישהו יכול לעלות את זה להורדה
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: