דרוש מידע פודקאסט של שלום ברנהולץ

swi

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

ר' יהונתן

משתמש פעיל
תודה רבה
חברים בשביל שהפודקאסט יהיה ריווחי בשביל שלום הוא חייב את הלייקים שלנו ושנרשם לערוץ היוטיוב שלו
אז בואו נפרגן לו

יעלי ב.צ.

משתמש צעיר
קודם כל נחמד ממש שחזרו...
אבל- -
2 דברים שקצת הציקו לי:
1. הסאונד בפודקאסט עם קמפה נשמע לא טוב בכלל אולי קצת צורם, מי שעקב ושם לב לפרקים הקודמים אז הסאונד היה אחרת לגמרי! נעים באוזן, נשמע טוב עבר פשוט כיף. חבל ממש! עוד טיפל'ה האזנה עמוקה ובדיקת סאונדים והתוכן היה עובר נעים יותר.
2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
(אני מניחה שהיה אולי העדפות מבחינות טכניות אבל אופן מניחה את זה כאן)

אמונה וזה הכול.

משתמש פעיל
2. אולי רק לי זה הציק אבל יש מושג כזה שנקרא מיתוג או מיקום ולעולם לא נשנה אותו כי זה מה שעושה את הרמה ואת המותג - אז המיקום של שלום בצד של המרואיין הייתי משנה ומשאירה את המיקומים כמו הפרקים הקודמים (שלום בצד ימין - המראיין והמרואיין בצד שמאל) - כמו שאדידס לעולם לא תשים את הכיתוב לבד בלי הלוגו גם פה זה בעיני מיתוג שהיה צריך ללכת עד הסוף פשוט על אותו קו בכל הפרקים גם שמשתדרגים.
(אני מניחה שהיה אולי העדפות מבחינות טכניות אבל אופן מניחה את זה כאן)
ואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!

תלתל=)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ואוו כל כך נכון העניין עם המקום!!!
בעיצוב יש כלל שהעין תמיד נמשכת לשמאל
ולכן הדברים המענינים יהיו בצד שמאל תמיד

(לדוג- במקומונים ועלוני פרסומת לרוב הצד השמאלי יקר יותר...)

אולי שמישהו יאיר את עיניו, שידע לפעמים הבאות
סתם חבל כי זה באמת מציק

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה