מובן למה זה ניחסם ...מעניין שזה נחסם.
כי בהתחלה זה היה פתוח.
כנראה מישהו התלונן על זה...
כי זה לא האשקפה "החרדית הקלאסית...
(ואפילו לא החרדית המודרנית הוא הפתוחה) ...
מובן למה זה ניחסם ...מעניין שזה נחסם.
כי בהתחלה זה היה פתוח.
כנראה מישהו התלונן על זה...
מסכימה עם זה.אני מאוד התחברתי ל אריק דביר גם להשקפתו וגם לאישיותו ...
הוא ניראה לי הזמר /קלידן מה הכי חרדיים!!!
וצדקים באמת ולא רק למראה חיצוני ....
ואז?מובן למה זה ניחסם ...
(ואפילו לא החרדית המודרנית הוא הפתוחה) ...
אני נהניתי מברנהולץ איך כשהוא שומע את הצד של בן ארזה הוא מביא מיד את הצד הישיבתי,מובן למה זה ניחסם ...
לבן ארזה צריך להביא רב השקפתי שיפוצץ לו את בלון הגאווהאני נהניתי מברנהולץ איך כשהוא שומע את הצד של בן ארזה הוא מביא מיד את הצד הישיבתי,
לא כולם מצליחים להסביר את ההשקפה החרדית בשלוף.
נכון אבל כן אפשר לראות מי מציג ומי זה דרך חייו...מסכימה עם זה.
למרות שצדיקות לא אנחנו קובעים.
שלא תחשבו שזה מה ש "אני " חושב.!ואז?
אסור לשמוע אנשים שדעתםלא מהמיינסטרים?
זה יכול לקלקל מישהו?
לא חושבלבן ארזה צריך להביא רב השקפתי שיפוצץ לו את בלון הגאווה
הפוך המיינסטרים ככה חושביםשלא תחשבו שזה מה ש "אני " חושב.!
אלה זה מה שנטפרי חושבים !!!
להפך מותר לשמוע דרך שונה מהשקפתך... וזה לא מוריד ממך! אלה מראה כמה שלך זה הדרך הנכונה!!!לא חושב
אני לא חולק בזההפוך המיינסטרים ככה חושבים
להפך מותר לשמוע דרך שונה מהשקפתך... וזה לא מוריד ממך! אלה מראה כמה שלך זה הדרך הנכונה!!!
ממש לא !!!משבוע לשבוע זה נהיה משעמם ולא מעניין, כשהוא התחיל בניתי שהוא יביא חברה לענין וישאל שאלות מעניינות, מה שבפועל לא קורה, לא חברה ברמה ולא שאלות מעניינות, סתם שאלות כמה חסה אכלת בחיים...
אני נורא אוהבת לשמוע אנשים כאלה ולחזות באפסותם ובגחמותיהם האישיותאני לא חולק בזה
ואני לא חושב כמו "דוד " אבל :
לא מרגיש שהוא סגור על עצמו.לבן ארזה צריך להביא רב השקפתי שיפוצץ לו את בלון הגאווה
גם אני חושב כךלא מרגיש שהוא סגור על עצמו.
בעיני לא עניין של דרך...
הוא פשוט מדבר שטויות ותוך כדי שיחה הוא רק עוד יותר ועוד יותר מראה כמה נכונה הדרך של הישיבה!!לבן ארזה צריך להביא רב השקפתי שיפוצץ לו את בלון הגאווה
כל מילה!הוא פשוט מדבר שטויות ותוך כדי שיחה הוא רק עוד יותר ועוד יותר מראה כמה נכונה הדרך של הישיבה!!
הנה עשית רשיון ואתה לא באותו מקום של בחור אחר שלא עשה .... אז שב בלול .
מבחיל.
נו המניק זה אותו סיפור של יורד מהדרךהאמת שארי המניק גם היה לו פאדיחה שדיבר בעד הממחי'ם ובעד עליזה בלוך בבי''ש
שזה גם לא דרך הישיבות
מה הפדיחה?האמת שארי המניק גם היה לו פאדיחה שדיבר בעד הממחי'ם ובעד עליזה בלוך בבי''ש
שזה גם לא דרך הישיבות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: