גם אני מחכה לשלישי של שולינקה.יש מצב שזה לא יצא בכלל
אני עדיין מחכה שיצא הספר השלישי של שולינקה... "כבר לא ילדה קטנה"
גם אני מחכה לשלישי של שולינקה.יש מצב שזה לא יצא בכלל
גם אני מחכה לשלישי של שולינקה.
סטטיסטיתלא קראתי את הכול
אבל אומרים שלקראת החגים יצא
על כמה עמודים אתם מהמרים?
אני אומרת בין 800 ל1000לא קראתי את הכול
אבל אומרים שלקראת החגים יצא
על כמה עמודים אתם מהמרים?
אני מבינה על מה את מדברתנראה לך שיצא?
אחרי הספר השני היתה המון ביקורת!
אצלנו בספריה העירונית לא הכניסו את חלק ב'.
(כנראה זה היה יותר מידי רומנטי שם, בין שולינקה לאבא שלה...)
ובכן, זכור לי שראיתי את הלינק הנ"ל באחד מאינספור האשכולות שדנו ב'ממלכה'. מדובר באחת המעריצות שבצעה חישוב מדויק אודות פרקי הזמן בו המתנו בין ספר לספר בספרים הקודמים, והשליכה מכך על משך זמן ההמתנה לספר הבא. (חישוב סטטיסטי מורכב למדי, יש לציין).פעם קיבלתי את הלינק הזה.
לא יודעת עד כמה זה מהיימן
מגניב הלינקובכן, זכור לי שראיתי את הלינק הנ"ל באחד מאינספור האשכולות שדנו ב'ממלכה'. מדובר באחת המעריצות שבצעה חישוב מדויק אודות פרקי הזמן בו המתנו בין ספר לספר בספרים הקודמים, והשליכה מכך על משך זמן ההמתנה לספר הבא. (חישוב סטטיסטי מורכב למדי, יש לציין).
ובנוגע למיה קינן - היא בהחלט מזכירה את הספר הבא - בכמה ראיונות שקראתי.
(כמו הארי פוטר וכו' במגזרים הכלליים)
מה זה משנה אם היא התחילה או לא?היא התחילה לכתוב אותו בכלל?!, כי אם לא, יש לי כמה רעיונות מי יהיה פדהאל...
הספר יצא פשוט לא היה עליו אישור ולכן לא נמכר בחנויות רק פרטייש מצב שזה לא יצא בכלל
ביקשתי ממנה להפסיק לעבוד ולחיות עש שיצא הספר הבא??
אבל עובדה שתוך כדי הסידרה היא פחות עבדה סיזיפי(לפחות במה שקיבלנו בסוף - אולי היא עבדה על פרויקטים פרטיים שלא ראו אור לציבור) ועכשיו היא מוציאה ספרים, כותבת מדורים וכו' וניראה שהיא לא בכיוון של פדהאל בכלל כי היא גם לא מדרת עליו.
למשל פנינה פקשר הרי הוציאה את הספר "כשהמוביילים שותקים" ולמרות שלקחו לה גם כמה שנים עד שהיא מוציאה לאחרונה את הספר השני, היא לא גמרה בכל פורום אפשרי להזכיר את הספר והמשכו.
מיה קינן שותקת על הספר הרביעי בדיוק כמו מה שקרה למנוחה בקרמן על שולינקה!!!
ושוב, אני מקווה שאני טועה והלוואי שבקרוב יצא הספר המבוקש.
כנראה שזה @ענין של ראיה .....לכל המצפות לשולינקה
יצא יצא וגם ראיתי אותו
מה זה משנה אם היא התחילה או לא?
נשמח שתשתפי אותנו ברעיונות, יהיה מעניין...
איפה? בסטימצקי?לכל המצפות לשולינקה
יצא יצא וגם ראיתי אותו
איפה? בסטימצקי?
כנראה שזה @ענין של ראיה .....
אני מעולפ לא ראיתי אותו ומדובר באחת שהבילוי המועדף עליה זה חנויות ספרים מכל הסוגים
אהממואי לא. לא ראיתי בחנויות ראיתי אצל קרובת משפחה.. כך שזה לא בדיוק יעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: