כןיפה. האם משמעות הדבר היא, שהתעודה שלי בתוקף לכל חיי ואין עלי חובה להוציא תעודה חדשה?
יפה. האם משמעות הדבר היא, שהתעודה שלי בתוקף לכל חיי ואין עלי חובה להוציא תעודה חדשה?
ממש לא נכון
תקרא שוב את מה ששלחתממש לא נכון
מידע חשוב למחזיקי תעודת זהות ישנה
באתר תוכלו למצוא מידע ממשלתי ולבצע פעולות מול הממשלה באמצעות האינטרנט.www.gov.il
@מריםמרים2 מהיכן המידע?אי אפשר לעבור טסט בלי ת.ז. בתוקף : - )
ויש מצב שזה בחוק...
אפשר ע"י דרכון בתוקף.@מריםמרים2 מהיכן המידע?
האם יש לכם ניסיון עם זה ולא ניתן לעבור טסט בלי תעודת זהות בתוקף?
ומה הדין בביומטרי שפג לו התוקף?
זכור לי במעומם שמישהו בא לעשות טסט ולא יכל בגלל שת.ז. לא היתה בתוקף@מריםמרים2 מהיכן המידע?
ות"ז ביומטרית לא בתוקף? אי אפשר? ידוע לכם?אפשר ע"י דרכון בתוקף.
זה מה שאני מנסה לעשות....תבררו
לא קריטי. אפשר ע"י דרכוןות"ז ביומטרית לא בתוקף? אי אפשר? ידוע לכם?
הסיבה היא כי הפנים משתנות גבר עם זקן בלי זקן צעיר יותר או פחות. אשה עם שיער או כיסוי...באמת לא ברור למה צריך לחדש,
הרי מס הזהות לא משתנה.
נסיעה של 30 דק' לפחות לכל כיוון , * יומיים (אלא אם אתה גר בבן יהודה)ואגב - לא צריך לבזבז על זה חצי יום, הולכים למשרד הפנים בירושלים להרשמה ידנית במקום, ונרשמים מיד למחר על הבוקר, סיפור של פעמיים עשר דק' ואתם אחרי.
חייב להיות בתוקף. הם בודקים את זהזה מה שאני מנסה לעשות....
אם ידוע לכם משהו מידיעה אשמח שתכתבו
תודה בכל אופן
כשאני עשיתי טסט, לבחור שהיה איתי תעודת הזהות לא היתה בתוקף@מריםמרים2 מהיכן המידע?
בסדר, דיברתי על השהות במקום. הדרכים זה משהו שאין מה לעשות איתו, בכל מצב ייקח לכל אחד את הזמן של הדרך שלו עד לשם. וברכבת הקלה הדרך גם קלה ונוחה. אבל מבחינת השהות גם לך לקח דק' בודדות, נכון?נסיעה של 30 דק' לפחות לכל כיוון , * יומיים (אלא אם אתה גר בבן יהודה)
הנה השקענו 2.5-3 שעות לפחות.
קטע, לעשות טסט אחרי שהטסטר אמר לך כבר בהתחלה שיש 'טסט הבא'...........כשאני עשיתי טסט, לבחור שהיה איתי תעודת הזהות לא היתה בתוקף
והבוחן ממש רב איתו על זה וטען שהוא יכול שלא לקבל אותו לטסט
בסוף סחט ממנו הבטחה שלטסט הבא הוא מחדש את הת.ז ורק אז נתן לו להתחיל
בשביל מה צריך לסחוט את הטסטר אם הוא מבטיח לך עוד טסט?כשאני עשיתי טסט, לבחור שהיה איתי תעודת הזהות לא היתה בתוקף
והבוחן ממש רב איתו על זה וטען שהוא יכול שלא לקבל אותו לטסט
בסוף סחט ממנו הבטחה שלטסט הבא הוא מחדש את הת.ז ורק אז נתן לו להתחיל
המקום העיקרי שידוע לי שלא מקבלים ת''ז שלא בתוקף (או שלא הופעלה), ולא עוזר רישיון או דרכון זה בבנק ובחברות אשראיאם ידוע לכם משהו מידיעה אשמח שתכתבו
תודה בכל אופן
זה במידה ועשית תמונה בגיל 16 יש כאלה שהביאו תמונה מהבר מצוההסיבה היא כי הפנים משתנות גבר עם זקן בלי זקן צעיר יותר או פחות. אשה עם שיער או כיסוי...
את הת.ז. מקבלים בגיל 16 17 נראה לך בגיל 30 נראים אותו דבר. הלוואי. יש אנשים שירצו להיראות בגיל 50 כמו בגיל 20...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: