קסניקית גאה
משתמש רשום
בימי בין הזמנים העליזים והעמוסים, אנא, הבו רעיון באיזה מלון אפשר להיפגש בנחת ואפילו "להעיז" לטייל בסביבה ברוגע
לא....? אנחנו היחידים שיש להם ת"בעיה" הזו?
באמת פחות אפשר....בימי בין הזמנים העליזים והעמוסים, אנא, הבו רעיון באיזה מלון אפשר להיפגש בנחת ואפילו "להעיז" לטייל בסביבה ברוגע
וואלה מבינה אותך הכי בעולם שאת רוצה מקום בבין הזמנים שאין בו הרבה אנשים במיוחד שזה פגישה,בימי בין הזמנים העליזים והעמוסים, אנא, הבו רעיון באיזה מלון אפשר להיפגש בנחת ואפילו "להעיז" לטייל בסביבה ברוגע
קטע בדיוק כתבנו יחד...יש את מלון מצודת דוד,
שבכל הפעמים שהייתי בו היינו היחידים בפגישה והיה ריק
וכן יש את מלון יהודה
בגבעת משואה באיזור גן החיות
ממש ריק שם.
תוכל לברר? יעזור מאוד. תודהיש אחרי גן סקר אני לא זוכר איך קוראים לשכונה הזאת יש לי חבר שאתמול נפגש שם ולא היה שם כמעט אנשים עם זה יעזור לכם אני יוכל לברר בדיוק איך להגיע וכו
מצטרף להמלצה !אולי דן הייאט בהר הצופים, לא יודע לגבי לטייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: