האם קרובתך - שמבינה, אכן הייתה צריכה "לבחור חתיכה טובה" מבין השאר, או שהסחורה כולה איכותית?הלכתי אליה עם קרובה פאנית שמתעסקת עם בניית קאסטם, שתעזור לי לבחור חתיכה טובה, וקרובתי אמרה חד משמעית שהמחיר של רחלי לא אמור להרתיע, זה מחיר של יצרנית גדולה.
תודה גדולה על התשובה!
האם קרובתך - שמבינה, אכן הייתה צריכה "לבחור חתיכה טובה" מבין השאר, או שהסחורה כולה איכותית?
אין לי אף חברה פאנית שתוכל לבוא איתי ולייעץ לי....
פאות אחרי כתף -5500-6000מה המחירים שלה?
אצל כל פאנית יש חתיכות יותר טובות ופחות.האם קרובתך - שמבינה, אכן הייתה צריכה "לבחור חתיכה טובה" מבין השאר, או שהסחורה כולה איכותית?
יש מישהי שעשתה אצלה פאה, לא ממש לאחרונה, ויודעת לאמר על העמידות של הפיאות וכן על השירות לא רק ביום הקניה?
בבקשה, חשוב לי מאד!
זה מה שמופיע באתר שלה
צפה בקובץ המצורף 578192
אלו המחירים שהיא אומרת גם היום.חושבתני שהמחירים אינם עדכניים.
שילמתי על פאה באורך 15 עם גוונים - חמש אלף שקל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: