מחר זה מאוחר
משתמש פעיל
היא נראית בהתחלה כמו פאה טובה ואח"כ פחות
או שכבר בהתחלה נראית פחות?
או שכבר בהתחלה נראית פחות?
הפאה שלי עדיין נראית מצוין היא מאד חלקה נראה לי שאם היא הייתה גלית היא הייתה נראית פחות טוב כי השיער די עבה לחלק זה מצוין לגלי ממש פחותלמה שלא תחזיק מעמד? אני פשוט מתעניינת עכשיו על פאה כזו.
אז כמו שכתבתי לפני כשנתייםלמה שלא תחזיק מעמד? אני פשוט מתעניינת עכשיו על פאה כזו.
יש לי מתולתלת של קייטהפאה שלי עדיין נראית מצוין היא מאד חלקה נראה לי שאם היא הייתה גלית היא הייתה נראית פחות טוב כי השיער די עבה לחלק זה מצוין לגלי ממש פחות
ושיער מעובד מאבד מצבעו מהר יותר בשמש וכן מחיותו,
יודעת כמה היא לוקחת היום?אז כמו שכתבתי לפני כשנתיים
יש לי 2 קייט
1 לשבת- בייביליס מוברש חלקית
שניה - חלקה ליומחול
יש לי אותן כבר קרוס ל-4 שנים.
נראות מעולות +++
מחזיקות מעמד ממש ממש טוב
לא פחות מפאות אחרות שהיו לי
אני מקבלת עליהן המון מחמאות ו"תתחדשי על הפאה" גם אחרי 4 שנים.....
אבל, זה נכון למה שקניתי אתל רבקי בזמנו
לא יודעת מה היום.
הייתי מתעניינת אצל רבקי על הליין של הרוז שהיא מוכרת- פאות שלה. הן אמורות להיות טובות יוצר מהקייט. והמחיר לא יותר יקר, כך ידוע לי.
שווה בדיקה אצלה
לא בטוחהיודעת כמה היא לוקחת היום?
וואו כיף לשמוע!יש לי מתולתלת של קייט
בביביליס מוברש
נראית פצצה
אם לא היינו באא"ר, אלא בחכמת נשים- הייתי מעלה תמונה של הפאה
השיער של הקייט שלי ממש לא עבה.וואו כיף לשמוע!
באמת! כי אני כל כך רוצה שנקנה כולנו פאות מעולות יפות ולא במחיר מוטרף (לא אמרתי זולות!! כי 7 + זה הרבה!!)
אבל צריך ליפול על חתיכה טובה כי לא כולן כאלה,
יש עוד סוג ששמו בברלי שהוא מקביל לקייט עם שיער קצת יותר דק ובמתולתל הוא מהמהם
אני מתלבטת כרגע בין 'בברלי' ל'משי' מאד אשמח לשמוע ח"וד עליהן אם משהי מכירה
אם כך עשית קניה פיצוץ!!השיער של הקייט שלי ממש לא עבה.
אני לא מבינה על מה מדברים כאן על שיער עבה.
השיער שלי דק ומהמם
לא יודעת
יש כאן המצלות עליהם ממשהי שקנתה בעצמה?סתם למי שמעוניינת: יש מישהי ברמות, שעושה רושם אמין. היא מזמינה פאות מסין מהחברה הזאת TSINGTOWIGS וגם מעוד חברות. היא לוקחת מחיר עלות של הפאה כפי מה שזה נמכר באתר ועוד 17 אחוז מע"מ. לפי מה שהיא טוענת, היא התחילה את זה בתור חסד כדי לעזור לחברותיה להזמין בלי הסיכון של קניית פאה והחזרתה אם לא מרוצים. היא כבר מכרה מאות פאות ויש לה מאות פאות במלאי. המחירים שלה בין 2,000 ל-4,000. תוכלי להתרשם מהאתר שלה: https://ramotwigs.com/he/
ביררתי היום אצל מישהי שקנתה פאה אצלם לפני חצי שנה ומאוד מאוד מרוצה. ביומיים הקרובים יש להם מכירה. זה הפרסום שקיבלתייש כאן המצלות עליהם ממשהי שקנתה בעצמה?
אני קמתי וממש מרוצהיש כאן המצלות עליהם ממשהי שקנתה בעצמה?
היי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: