שיינא פרידמן
משתמש צעיר
טלוי מאוד באורך השיער אבל בערך 14000כמה פאה ממוצעת של בריינדי קמינר בערך עולה?
טלוי מאוד באורך השיער אבל בערך 14000כמה פאה ממוצעת של בריינדי קמינר בערך עולה?
אני עשיתי אצל מלכי בלוימלכי בלוי.
עשיתי לפני כ6 שנים אצל חיה, הייתי מרוצה.
שימי לב שיש פאניות שמתמקצעות יותר בשיער בהיר ויש שיותר בשיער כהה,
כדאי לברר מראש.
ואיך היא מבחינת האורך של פאה וכמות גוונים יש לה גם בזה הגבלות כלשהם ?זה אשכול קצת ישן אבל אני חייבת לומר שעשיתי 3 פאות אצל חיה שטינברגר ואני מרוצה ברמות!!!
שיער יפה, פתיחה יפה, שירות מדהים- שלחתי לה לתיקונים כמה וכמה פעמים ותמיד הייתי מרוצה.
ולדעתי מה שמאוד מיוחד זה שהיא לא עושה פאות לייס.
אז ככה שידעתי שאני הולכת למקום שהוא כשר מכתחילה.
עד כמה שידוע לי, (הייתי אצלה השבוע)ולדעתי מה שמאוד מיוחד זה שהיא לא עושה פאות לייס.
אז ככה שידעתי שאני הולכת למקום שהוא כשר מכתחילה.
אשמח לשמוע גםמישהי שעשתה אצל שושי טיקוצקי מבני ברק ויכולה להמליץ על טיב השיער והשרות?
אם יש דיס המלצות אשמח בפרטי ולא בפורום.......תודה!
זוג מאורס מקבל מהנהלת הסמינר או הנהלת הישיבה כרטיס ל"פרקטי"-סליחה על הבורות, אך אפשר להסביר לי מה זה פרקטי שנותן הנחה??
כמה זמן יש לך את הפאות ?? יש לך מושג מה אורך חייהם ??אני גם הזמנתי ממנה.
רשת מידה M. קצת יותר גדול מראש שלי והקטנתי.
עשיתי תיקונים אצל בלומי ויינפלד, תותחית ומחירים מעולים.
גם כל החברות שלי שהזמינו מאליס עשו אצלה את כל סוגי התיקונים והיו מרוצות.
יש לי פאה אחת ממנה. שנה וחצי בערך.כמה זמן יש לך את הפאות ?? יש לך מושג מה אורך חייהם ??
ממש מתלבטת האם לעשות דרכה , חוששת מתיקונים רבים ...
ואיך הפרונט לייס שלה נראה יפה ?
מלכי בלוי מצויינת ביותר!בבקשה המלצות אצל מי לקנות פאה חדשה.
שתהיה יפה, עדכנית, והעיקר- תישאר איכותית לאורך זמן...
וכן טווח מחירים עדכני.
בינתיים שמעתי על-
ריקי זלוטניק
חיה שטינברגר
דבורי הלפרין
פנינה קרמר
מי שעשתה אצל אחת מהן- אשמח לחוות דעת.
שמעתי על נחמי בידרמן שהיא מוציאה פאות מושלמות וגם ראיתי שלוש שעשו אצלה,וגם נחמי בידרמן מביתר עבדה אצל בריינדי קמינר, פאות מהממות עם פתיחה מהממת.
יש את הטלפון של דבורה לאה??דבורה לאה, עבדה אצל חיה שטיינברגר ועזבה, פאות מאממות קצת פחות במחיר הרבה יותר בשרות.
וגם נחמי בידרמן מביתר עבדה אצל בריינדי קמינר, פאות מהממות עם פתיחה מהממת.
לא עברתי על כל האשכול, אבל איך אף אחת לא מזכירה את שבי פלס? עשיתי אצלה שתי פיאות. הפיאה האחרונה מלפני שנה, שיער מדהים, פתיחה מקצועית ומהממת (עשיתי סקין) דקה דקה דקה, שירות מעלףףףף, מקשיבים לך בתשומת לב, ועושים כל מה שאת רוצה.
יש שם צוות ממש מהמם, כיפי ואישי.
ממליצה בחום!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: