לאחות.נראה שאני הולכת בכיוון של דבורי הלפרין, בעיקר כי יש לי אפשרות דרך פרקטי...
למי יש פרטי התקשרות שלה?
ואולי מישהי תדע לומר אם יש אפשרות לקבוע תור להגיע עם הבעל?
@אתיס 8000 מחיר לכלה או לאחות? ההודעה שלך ממש עזרה לי...
לא חושבת שיש פאנית שלא נותנת להגיע עם הבעל.ואולי מישהי תדע לומר אם יש אפשרות לקבוע תור להגיע עם הבעל?
בלתקהאם מישהי עשתה אצל דבורי הלפרין?
תודהבלתק
אני.
היא מתוקה והכל, וראיתי פאות יפיפיות שהיא הוציאה
אבל-לא מרגישה שזה מצדיק את המחיר ששילמתי. אולי ככה זה כל הפאות
אבל היא צריכה מהר מאוד חפיפה חוזרת, אחרי כמה שבתות (!) לא יום חול היא כבר נראית זוועה.
אני לא יודעת להשוות לפאות אחרות, ומבחינת השירות היה שם בסדר גמור, היא החליפה לי שיער בהתחלה כי הוא היה ממש נקשר
אבל שוב-לא שווה את המחיר. יש לי פאה אחרת, עלתה פחות מ6. שלמות.(מבחינת שיער ונוחות. עיצוב-זו פאה מוכנה וצריכה השקעה מועטה נוספת לקבל עיצוב מושלם)
ממש לא חייב,הבנתי אבל שככל שהשיער יותר טוב- יותר טבעי ודק, הוא צריך חפיפה הרבה יותר מהר. לא כך?
נראה לי שדווקא לכן הפאה היקרה צריכה חפיפה מהר, והזולה יותר לא כ"כ...
של מי?, עלתה פחות מ6. שלמות
אני ואני לא ממליצההאם מישהי עשתה אצל דבורי הלפרין?
כמוני כמוך!בלתק
אני.
היא מתוקה והכל, וראיתי פאות יפיפיות שהיא הוציאה
אבל-לא מרגישה שזה מצדיק את המחיר ששילמתי. אולי ככה זה כל הפאות
אבל היא צריכה מהר מאוד חפיפה חוזרת, אחרי כמה שבתות (!) לא יום חול היא כבר נראית זוועה.
אני לא יודעת להשוות לפאות אחרות, ומבחינת השירות היה שם בסדר גמור, היא החליפה לי שיער בהתחלה כי הוא היה ממש נקשר
אבל שוב-לא שווה את המחיר. יש לי פאה אחרת, עלתה פחות מ6. שלמות.(מבחינת שיער ונוחות. עיצוב-זו פאה מוכנה וצריכה השקעה מועטה נוספת לקבל עיצוב מושלם)
בדרך כלל כןאם הפאה צריכה חפיפה כל שבוע זה אומר שהיא לא טובה?
פאה קצרה ממשבדרך כלל כן
תלוי גם אם את טיפוס מזיע, איזה אורך פאה, מה העיצוב [עם פוני מזיעים יותר וצריך יותר חפיפות וכו'] וכו'
לא אמור להיות כך,פאה קצרה ממש
מעל הכתף
השיער שלה ממש דק
אבל במזג אויר כזה אחרי שבוע היא על הפנים
יש לך או לאשתך?לא יפה ולא פייר לכתוב את זה בבמה ציבורית...
על כל 20 לקוחות מרוצה תצא אחת שלא, ובהקיף שחיה שטיינברגר מוכרת יש מאות פאות שלה בחוץ. בעיני זה ממש הוצאת שם רע ולשון הרע.
לפי דעתי תשמעי על כל פאנית דעות לכאן ולכאן כי זה ענין שרואים בעיניים של סייעתא דישמיא.
גילוי נאות
יש לי שתי פאות מחיה, לאמא שלי כנ"ל, ולאחותי גם.
אנחנו מרוצות מהכל חוץ מאמא שלי שפאה אחת פחות מוצאת חן בעיניה (הסירוק מתפרק בשניות כי השיער מאד דק)
ועדין אני אמליץ עליה בחום לכל מי שיבקש כי על הפאה הזאת יש לנו במשפחה 4 פאות מדהימות!!
חחחחחחיש לך או לאשתך?
מוטי זה לא שם שמקובל יותר אצל גברים?
באמת מעניין...חחחחחח
יש לי!
אני אישה
זה מוטי עם שורוק (כינוי מטופש.. אני יודעת...)
מזמן כבר רציתי לשנות כי שאלו אותי אבל אני לא מצליחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: