מעניין אותי מאוד איזו פאה קנית באלי אקספרס. מי המוכר, קישורים ועוד...יש באלי אקספרס פאות מאלפווווווות
חורשת על הפאה שנתיים ועדיו היא נראת חדשה
מעניין אותי מאוד איזו פאה קנית באלי אקספרס. מי המוכר, קישורים ועוד...יש באלי אקספרס פאות מאלפווווווות
חורשת על הפאה שנתיים ועדיו היא נראת חדשה
קניתי במכירה של מינדי במקור ברוך ב-4,800 עם גוונים ובייבי הייר עם עיצוב בסיסי. קניתי לפני פחות משנה. בינתיים מרוצה מאוד.יש למישהי המלצות נוספות על פאות קייט בירושלים? אם יש דיס אשמח לשמוע!
תודה!
חום - מה שנקרא 6-8איזה צבע את צריכה?
וואו. ממש תודהתכתבי לי באישי את המייל שלך
אם את עדיין רוצה את הקישור מעלי
הבנתי שהם פאות יבשות לאומת הפאות שאנחנו רגילות ללבוש כאן בארץתשאלנה באיזור אם יש פיאנית שמוכרת פאות של איירין irene מארה"ב.
מדובר בפיאות מהממות אופנתיות וזולות, גם באורך ארוך.
יש חיה כזו! יש נשים שמביאות מרוסיה או אוקראינה פאות באזור ה- 4 אלף ומשקיעות עוד 1000/2000 בהתאמה עבורן ושיפוץ.. אחותי קנתה עשתה את זה, פאה ממש מוצלחת.. אבל אין לי פרטים איך עושים את זה בפועלאני מחפשת גם כן
אשמח לשמוע ממי שמכירה
שיער מעובד הוא יבש יותר אבל השיער הטבעי הוא כמו הפאות של הארץ בדיוק.הבנתי שהם פאות יבשות לאומת הפאות שאנחנו רגילות ללבוש כאן בארץ
תודה.750.0US $ |Tsingtaowigs , Custom Made European Virgin Hair Kosher Wig Best Sheitels Wigs Free Shipping - Jewish Wigs - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
צפיפות 130 זה הרגיל את יכולות להוסיף אם תרצו,
לגבי גוונים - אני קונה בלי שום גוון ואז צובעת או מוסיפה טרסים בהירים כי הצביעה שלהם די גרועה,
בכללי צריך לכתוב לו מאד ברור ולהדגיש שהשיער יהיה איכותי מאד (צירפתי לך התכתבות)
זה מאוד מסובך לקנות לבד יש לי מישהי שיודעת להסתדר עם המוכר והכל, אם תרצו אוכל להשיג לכם אותה
בהצלחה.
I want to move forward with the wig order but before that I will recap everything so it will be clear and you will send me a picture of the wig and then I will pay,
I want kosher European natural hair, the best and highest quality hair you have, the size of the mesh is a medium,
Hair color: is
Like the picture I will send you in the last email, wig density thickness:
170 percent hair
The wig length is 16 inches, I want all the hair one length and not rated at all, the hair type: wavy that the comb will last for a long time but not very curly, what you sent in the film was too smooth for me, I do not want transparent lace, I want a regular long opening, Thanks a lot, waiting for the picture.
ממש לא.הבנתי שהם פאות יבשות לאומת הפאות שאנחנו רגילות ללבוש כאן בארץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: