תיכף אעלה תמונה.@דיצה אפשר תמונה של הפאה על ראש?
תיכף אעלה תמונה.@דיצה אפשר תמונה של הפאה על ראש?
לגבי הדעה שלך על שיער רוסי-חוששני שאת מעט טועהחוששני שהפערים שמוצגים פה באשכול נובעים מחוסר היכרות עם השוק ומהסיבה הפרוזאית שאין פאה דומה לרעותה.
כבר קרה שכתבו פה נשים שקנו פאות ב6-7 א"ש ואפילו פחות אבל כשהן כותבות את המפרט מסתבר שזה לא אורך אחיד, לא שיער רוסי, בלי לייס, בלי ייבוש טבעי וכיו"ב.
כל הפרמטרים הנ"ל שכתבתי אינם חייבים להיות בפאה (ולייס בכלל שנוי במחלוקת הלכתית) אבל אלו פרמטרים שמייקרים את מחירה של הפאה בכמה אלפים טובים.
אז נכון שהרגלי קניה משתנים מאשה לרעותה, אחת תעדיף פאה ל10 שנים, השניה מחליפה כל שנתיים ולכל אחת מגבלת תקציב אחרת.
נכון שהשוק מטורף לגמרי אבל ישנם פרמטרים קשיחים שפשוט אין סיכוי שיתומחרו במחיר הפסד לפאנית כמו אורך סקין או סוג שיער. היא בעצמה משלמת עליהם והרבה.
לדוגמא: אפשר לקנות פאה משיער ברזילאי והיא תהיה יפה וטובה .
אבל אין סיכוי פשוט אין סיכוי לקנות פאה משיער רוסי והיא תשווק במחיר זהה.
@דיצה, אני גם אשמח לראות את הפאה המדוברת...תיכף אעלה תמונה.
בעז"ה.@דיצה, אני גם אשמח לראות את הפאה המדוברת...
קוראים לזה Tagless Wigs. יש להם אתר.בעבר כתבו בפורום על מכירת פאות יד 2 הממוקמת בירושלים, ברמת אשכול, כמדומני, ועוסקת במכירת פאות יוקרה מהיצרניות המובילות בלבד.
איני מצליחה למצוא את פרטיה.
מישהי יודעת אולי על מה אני מדברת, ולתת לי את פרטיה?
תודה!
יש גם מכירת פאות יד שניה וחדשות במחיר סביר ברחוב הישיבה בגאולה ובמכירה של מינדי ברחוב בר גיורא, גם באזור גאולה.בעבר כתבו בפורום על מכירת פאות יד 2 הממוקמת בירושלים, ברמת אשכול, כמדומני, ועוסקת במכירת פאות יוקרה מהיצרניות המובילות בלבד.
איני מצליחה למצוא את פרטיה.
מישהי יודעת אולי על מה אני מדברת, ולתת לי את פרטיה?
הייתי שם.קוראים לזה Tagless Wigs. יש להם אתר.
לא מכירה אישית.
אבל באמת חשבתי גם אני לקפוץ לשם.
אצל מי קנית?זאת פאה של קייט ב-4800, כולל גוונים ובייבי הייר.צפה בקובץ המצורף 659612
נראית ממש טוב,זאת פאה של קייט ב-4800, כולל גוונים ובייבי הייר.צפה בקובץ המצורף 659612
בינתיים מרוצה. לובשת רק לאירועים כי היא באמת פאה מרשימה. הסירוק היה בסיסי ואחר כך השלמתי את הסירוק אצל הפיאנית הקבועה שלי. נראה לי שכדאי להוסיף עוד בייבי הייר, ככה הפיאנית שלי ממליצה. בהצלחה.נראית ממש טוב,
היום הייתי שם, ואני רוצה לקנות,
את מרוצה מהפאה שלך? היא הגיעה לך מסורקת?
היא אמרה לי שלהוסיף בייבי היר זה 200 ש"ח השאלה אם זה יוצא מספיק גבוה, או שכדאי להוסיף עוד כסף שיעשו יותר?
תודה מראש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: