אם את רוצה יותר פירוט תשאירי כתובת מייל ואני אכתוב לך באופן אישיראיתי עליה המון מחמאות בפרוג, וכבר די היה ברור לי שאלך אליה
אם את רוצה יותר פירוט תשאירי כתובת מייל ואני אכתוב לך באופן אישיראיתי עליה המון מחמאות בפרוג, וכבר די היה ברור לי שאלך אליה
הפאות שלה כהות, אני צריכה בהירהתרזה רוגול- עכשיו בסניף גאולה (סוגרת את סניף רמות)
יצרנית מדהימה
שיער איכותי ברמה
אחריות ושירות שלא רואים
פאות מושלמות ב-9000
תלכי, תראי, תתרשמי!
את בטוחה שאין לה בהירות?הפאות שלה כהות, אני צריכה בהירה
ככה ידוע ליאת בטוחה שאין לה בהירות?
אני ממש לא בטוחה
שווה לך לברר. מומלצת בחוםככה ידוע לי
זה לא נכון.תרזה רוגול- עכשיו בסניף גאולה (סוגרת את סניף רמות)
יצרנית מדהימה
שיער איכותי ברמה
אחריות ושירות שלא רואים
פאות מושלמות ב-9000
תלכי, תראי, תתרשמי!
תרזה הפסיקה עם פאות משי?זה לא נכון.
לפני שבועיים הייתי שם והן אמרו לי שהסניף בגאולה לא קשור לתרזה בכלל.
הוא קשור לבוס "פאות משי" שתרזה עבדה תחתיו.
שימי לב גם בפרסומים תרזה לא מוזכרת בכלל.
אגב המחיר פחות מ9000
לא נראה לי שהיא הפסיקה עם פאות משי, אלא שמשי פתח עוד סניף.תרזה הפסיקה עם פאות משי?
היא נהייתה עצמאית, אבל לפי מה שהבנתי היא עוברת לגאולה.לא נראה לי שהיא הפסיקה עם פאות משי, אלא שמשי פתח עוד סניף.
אבל באמת לא ברור, כי בפרסומים כבר לא מופיע הסניף ברמות, בתחילה היה כתוב 2 סניפים.
קניתי אצלה עכשיו פאה, והיא ממש לא עוברת לגאולה.... הן אמרו לי שהסניף בגאולה לא קשור אליהן משום כיוון. הן אפילו לא יודעות מי הצוות שם.היא נהייתה עצמאית, אבל לפי מה שהבנתי היא עוברת לגאולה.
במקום להסתבך פשוט תתקשרו למספר שנתתי למעלה
תבקשו אותה, תשאלו את כל השאלות...היא ישרה יותר מסרגל!
מאוד רלוונטי לי כעת,אם את רוצה יותר פירוט תשאירי כתובת מייל ואני אכתוב לך באופן אישי
למה לא לקנות 'פאה מקופסא', דהיינו פאה מוכנה?לפני מס' שנים קניתי 2 פאות אצל פאנית ידועה ויקרה. פאה אחת יצאה מושלמת, והשניה - דפוקההה שיער נפוח ויבש וגיזרה מיושנת.
כמה שהסברתי לפאנית שאני לא אוהבת אותה, והפאה לא מחמיאה לי- היא אמרה לי שאני חייבת להתרגל. ובסוף הואילה לתת לי פאה חדשה, עם שיער מצוין אמנם, אבל עם אותה גיזרה מיושנת וחסרת צורה.
ניסיתי ללכת עם הפאה לכמה פאניות, עד שהבנתי שאין יותר מה לעשות איתה וגנזתי בארון.
עכשיו אני רוצה לקנות פאה חדשה, יש לי תקציב של 10-11 אלף, אבל אני מפחדת להידפק שוב.
ניסיתי לאחרונה למכור את הפאה הישנה בסלון פאות יד שניה, וגיליתי שם פאות מהממות חלקן נחשבות ליד ראשונה, בערך ב-4-5 אלף ש"ח.
השאלה שלי: אם יש לי תקציב לפאה חדשה לגמרי, מה עדיף? אין לי עניין לבזבז סתם כסף, אם מבחינת איכות הפאה זה יצא אותו הדבר.
ומצד שני - קצת מלחיץ אותי לקנות ביד שניה, כשאין גב של פאנית מאחורי הקניה.
אם מישהי הצליחה לקרוא עד לפה - אשמח לשמוע המלצה מה עדיף לקנות, פאה יד 2 או חדשה,
ואם חדשה - יש לך המלצה על פאנית טובה באמת עם שיער איכותי ושירות מעולה?
מחפשת לקנות פאה בלונדינית-שטנית, חלקה או מוברש עדין, אורך כתף+. באזור ירושלים.
תודה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: