דרוש מידע פאה חדשה או יד שניה?

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
לפני מס' שנים קניתי 2 פאות אצל פאנית ידועה ויקרה. פאה אחת יצאה מושלמת, והשניה - דפוקההה שיער נפוח ויבש וגיזרה מיושנת.
כמה שהסברתי לפאנית שאני לא אוהבת אותה, והפאה לא מחמיאה לי- היא אמרה לי שאני חייבת להתרגל. ובסוף הואילה לתת לי פאה חדשה, עם שיער מצוין אמנם, אבל עם אותה גיזרה מיושנת וחסרת צורה.
ניסיתי ללכת עם הפאה לכמה פאניות, עד שהבנתי שאין יותר מה לעשות איתה וגנזתי בארון.

עכשיו אני רוצה לקנות פאה חדשה, יש לי תקציב של 10-11 אלף, אבל אני מפחדת להידפק שוב.
ניסיתי לאחרונה למכור את הפאה הישנה בסלון פאות יד שניה, וגיליתי שם פאות מהממות חלקן נחשבות ליד ראשונה, בערך ב-4-5 אלף ש"ח.
השאלה שלי: אם יש לי תקציב לפאה חדשה לגמרי, מה עדיף? אין לי עניין לבזבז סתם כסף, אם מבחינת איכות הפאה זה יצא אותו הדבר.
ומצד שני - קצת מלחיץ אותי לקנות ביד שניה, כשאין גב של פאנית מאחורי הקניה.

אם מישהי הצליחה לקרוא עד לפה - אשמח לשמוע המלצה מה עדיף לקנות, פאה יד 2 או חדשה,
ואם חדשה - יש לך המלצה על פאנית טובה באמת עם שיער איכותי ושירות מעולה?
מחפשת לקנות פאה בלונדינית-שטנית, חלקה או מוברש עדין, אורך כתף+. באזור ירושלים.

תודה!!!

דותוש'

משתמש מקצוען
הי'
לא ממליצה לקנות יד שניה אלא אם כן זה משהי שאת מכירה טוב מאוד וסומכת על הישרות שלה
בפאה יד שניה יש המון דברים שאפשר ליפול בהם מחוסר ידע לדוג'
בועה קטנה בסקין
רשת מתוחה עם גומי גמור
דירוגים לא עדכניים שמוסתרים בסירוק
שיער יבש ונפוח וכו' וכו'
לכן אם יש לך את האפשרות הכספית לקנות חדש אז זה מומלץ ועדיף .

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני אשמח לדעת איפה ראית פאות יפות יד 2
למרות שעדין חושבת שפחות מומלץ אם יש לך תקציב,
ובטח לא שיער בהיר שמי יודע כמה צביעות עבר השיער שם
קוראים להם פאות tagless. אני לא מכירה אותם, ראיתי פרסום שלהם והלכתי לנסות למכור להם את הפאה הישנה.
בפועל ראיתי שם פאות מהממות-אבל אין לי מושג באמת על צביעות שיער או איכות.
הם אמרו לי שאני יכולה לשלם על פאה וללכת איתה באותו יום לפאנית שלי לקבל חוות דעת, ואם אני לא מעוניינת - אפשר להחזיר באותו יום.
השאלה אם שווה לנסות או לקנות פאה חדשה וזהו?

לווים

משתמש מקצוען
לא הייתי קונה פעם יד שניה. אם יש לך תקציב. פאה שחידשו אותה מבפיקה לתקןפה מוגבלת. ואנמ יודעת טת זה כי גם אני חידשתי פאות בעבר אצל טובי הפאניות והיו לי פאןת שנחשבו למעולות גכ מהפאניות שהיו ועדין נחשבות מהשורה הראשונה.....ואחרי כמה שנים לא רבוצ של חידוש הפאה נתיישנה מאוד שוב בחזרה. מה שכן זה הנה לפני כמה שנים. היופ אני יותר מפוקחת ורואה שיש פאות מעולןת לא פחות מאלו מהשורה הראשונה ונראות מדהים לא פחות. אני במקומך לא הייתי ממהרת לקנןת יד 2 במקןם זה הייתי עושה לעצמי סקר שוק רחב על כול הפאות בשוק בסגנון שאת רוצה אצל כמה פאניות. ומתפללת לסיעתא דשמיא

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
פאה בלונדינית-שטנית
בכזה צבע עדיף ללכת למישהי שאת סומכת עליה ב100% שזה שיער טבעי ולא צבוע
גיסתי עבדה אצל אחת הפאניות הגדולות (בצביעה) ואמרה שרוב הפאות הבהירות הן צבועות.

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
בכזה צבע עדיף ללכת למישהי שאת סומכת עליה ב100% שזה שיער טבעי ולא צבוע
גיסתי עבדה אצל אחת הפאניות הגדולות (בצביעה) ואמרה שרוב הפאות הבהירות הן צבועות.
וואו, אם זה המצב, אז אני כבר לא יודעת על מי לסמוך...
אחרי שאת הפאות הקודמות עשיתי אצל מישהי שחשבתי שהיא מאוד אמינה
יש פה המלצות על פאנית שבוודאות תתן שיער איכותי ולא צבוע?

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
וואו, אם זה המצב, אז אני כבר לא יודעת על מי לסמוך...
אחרי שאת הפאות הקודמות עשיתי אצל מישהי שחשבתי שהיא מאוד אמינה
יש פה המלצות על פאנית שבוודאות תתן שיער איכותי ולא צבוע?
שלומית זמלמן באשדוד
(שילמתי עוד 1000 ש"ח לפאה כדי שתוסיף לי גוונים בהירים)

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
היופ אני יותר מפוקחת ורואה שיש פאות מעולןת לא פחות מאלו מהשורה הראשונה ונראות מדהים לא פחות. אני במקומך לא הייתי ממהרת לקנןת יד 2 במקןם זה הייתי עושה לעצמי סקר שוק רחב על כול הפאות בשוק בסגנון שאת רוצה אצל כמה פאניות. ומתפללת לסיעתא דשמיא
חפרתי פה שעות בפרוג, על כל פאנית יש המלצות ויש דיס... מה עושים? איך אפשר להגיע לסקר שוק אמיתי?
יש פה אחת שלא גמרו להמליץ עליה, ואמא שלי ואחותי עשו אצלה לאחרונה פאות, אז היא נותנת באמת שירות פצצה, אבל כבר יותר מחצי שנה שכל שבוע הן אצלה כי הבייליס נופל והשיער לא עומד טוב... וכבר מתוסכלות ממש

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני חושבת שאם יש לך תקציב לפאה חדשה, לכי על זה עם הרבה תפילות וסיעתא דישמיא!
אני כמעט סגרתי אצל פאנית מומלצת כאן מאוד שגם חמותי ובנות דודות שלי רכשו אצלה, אבל מבירור עמוק שערכתי, הפאנית הזאת לא טובה כלל וכלל בלייסים. (ולעיתים היא מודה בזה...)
ב"ה יצאה לי פאה יפהפייה, מרוצה מאוד מהשירות הנדיר שקיבלתי ומהמקצועיות!

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני חושבת שאם יש לך תקציב לפאה חדשה, לכי על זה עם הרבה תפילות וסיעתא דישמיא!
אני כמעט סגרתי אצל פאנית מומלצת כאן מאוד שגם חמותי ובנות דודות שלי רכשו אצלה, אבל מבירור עמוק שערכתי, הפאנית הזאת לא טובה כלל וכלל בלייסים. (ולעיתים היא מודה בזה...)
ב"ה יצאה לי פאה יפהפייה, מרוצה מאוד מהשירות הנדיר שקיבלתי ומהמקצועיות!
ביתר טוב לך?
קצת רחוק, אבל אשמח אם תוכלי לכתוב לי מי הפאנית, אולי אני אאלץ למצוא מישהי מחוץ לעיר...

חיוששש

משתמש מקצוען
אני טוענת שלא תמיד משנה המחיר.
יש לי פאה אחת בארון דפוקה, מתנפחת, לא מרוצה בכלל, שעלתה לי יקר.
ויש לי פאה יחסית חדשה שקניתי במקום שמוכרים פאות יד 2 אבל גם פאות חדשות מתחיל מ 5 בערך.
הלכתי על דעת לקנות משהו לא יקר ובסוף מצאתי קבלתי יותר ב"ה ;)
ואני כבר עוד מעט שנה איתה מרוצה מאוד!
אני צריכה לסרק אותה רק פעם ב... ולא כמו הראשונה שצריכה תחזוק כל חודש.
הייתי צריכה רק להוסיף לה גוונים שזה המינוס בפאה חדשה לגמרה שאז אפשר מראש לתפור גוונים.
היא ייבוש טבעי, שיער נעים ורך, נראית טוב, מהפאות שהולכות היום!
בקיצור צריך לברר טוב טוב לפני קניה.
לא תמיד המחיר מראה על איכות השיער /פאה באמת.

אם יש לך תקציב, כן הייתי משקיעה בפאה חדשה אחרי בירור שלם של המלצות.

בהצלחה ותתחדשי!

ציפור לילית

משתמש צעיר
צילום מקצועי
D I G I T A L
חיה שטיינברגר
תעשי פה חיפוש בפורום לא תתחרטי
ראיתי עליה המון מחמאות בפרוג, וכבר די היה ברור לי שאלך אליה
אבל אח"כ ראיתי כמה פעמים שכתבו שצריך להיות איתה אסרטיביים
ולדעת מאוד לעמוד על שלך, ואמממ... אני פחות טובה בזה, תעיד הפאה ששוכבת אצלי בארון...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה