אני בדיוק חושבת ללכת אליה. כמה זמן יש לך את הפאה?רבקי פיליפס
מהממת! פאות יפיפיות
אני בדיוק חושבת ללכת אליה. כמה זמן יש לך את הפאה?
אם את מדברת על רבקי פיליפס אז היא עושה רק לפי ההלכהעד איזה אורך היא עושה?18 נראה לך היא עושה?
יודעת כמה עולה?
כן אני יודעת שזה לפי ההלכה וזה ממש מרגיע אותי. רק קויתי שהאורך שלי לםי ההלכה. איך מודדים? מאיפה?t
אם את מדברת על רבקי פיליפס אז היא עושה רק לפי ההלכה
18 נראה לי שזה הכי ארוך (לא 100%בטוחה)
אני מאמינה שרבקי יודעת יש לה את המידעכן אני יודעת שזה לפי ההלכה וזה ממש מרגיע אותי. רק קויתי שהאורך שלי לםי ההלכה. איך מודדים? מאיפה?
יקירתי-גם אני מחפשת כזו פאנית
נראה לי שאין מושג כזה
אולי תחדשו לי?
מנסיון? יש לך פרטי יצירת קשר?ממליצה לך בחום על אלישבע יונה מנוה יעקב
שמעתי גם על רבקי פיליפס. אני מכירה משהי שקנתה שם ממש לפני שבועיים, ומבסוטה מהשירות ומהאורך.פתחתי בעבר אשכול בנושא אבל עוד לא מצאתי מישהי מתאימה-
מחפשת המלצות לפאנית מירושלים שבונה פאה בהתאמה אישית ומתמחה בהתאמת הפאה למבנה הפנים
מישהי עם שירות טוב ושיער איכותי מאוד
בסביבות 8000 ש"ח
כןמנסיון? יש לך פרטי יצירת קשר?
אין מס' טל'כן
מנסיון טוב מאד
האמת,שהייתי לפני קנית פאה
והיה לי מאד ברור אצל מי אני קונה....
מה שקרה שבדיוק באותה תקופה עשיתי לאלישבע עיצוב פנים ותוך כדי שנפגשתי איתה מס' פעמים בביתה
ראיתי את העבודה שלה וממש התרשמתי
היא אמנית, שוזרת בצורה מיוחדת
ואז היה ברור לי שאני קונה אצלה
תכלס קניתי אצלה ואני מרוצה מאדדדדדד מהפאה
הטלפון שלה:
סליחה,לא יודעת איך זה קרהאין מס' טל'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: