הודיה גולדברג
מאסטרית קורסים דיגיטליים UX.UI
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
השראה!!
אומנות מדהימה!
וואו!!!!
כל אחד יותר יפה מהשני!
מרגש ומחבר!
השראה!!
אוי שזה מושלםםםם
אין מילים!
הוחמאתי.ווואוו מהמם אחד אחד!
ממש מושקע ויפה- אהבתי את הסגנון!!
חלק וקטורים מוכנים שעברו שינויים והתאמות, וחלק יצירה אישית.את הציורים בנית על בסיס פריפיקים וכאלה?
כנ"לאשמח לשיתוף בתהליך היצירה, נראה מרתק!
ווואו. מדהים.
וואו! אין מילים! כמה השקעה וירידה לפרטים..
וואו, ממש השראה! עבודה מאלפת!!!
כיף להיכנס לפה.מדהים!!!!!
שתפי בתהליכי היצירה של גלויה כזו.
איך מתחילים, כמה זמן בממוצע...
גם אני אשמח לשיתוף בתהליך היצירה, נראה מרתק!
עשיתן חשק..כנ"ל
מדהים.#10
"נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה’ בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם"
(ישעיהו ב ב)
צפה בקובץ המצורף 1279773
מדהים.
ואני מרשה לעצמי לאתגר אותך:
בית המקדש הוא מקור האור בעולם.
היצירה מעבירה מסר מנוגד.
יש לך דרך לבטא את זה?
בגלויה הזאת ספציפית הייתי הופכת את סדר הצבעים מכהה לבהיר.אוהבת אתגרים כאלה!
ולגמרי תודה על המשוב, אני כאן כדי ללמוד!
מסכימה עם ההערה שלך, ורוצה להרחיב יותר על איך נוצר הניגוד:
הסדרה בנויה כך שבכל גלויה יש כמה צורות אורגניות שיושבות אחת בתוך השניה, כאשר המבט של הצופה הולך ו"נשאב" פנימה לתוך הצורות. מה שתומך בקומפוזיציה זו הצבעוניות: ככל שנכנסים פנימה עם הצורות הצבע הולך ומתכהה / נעשה מוצלל יותר, מה שיותר רצף הרמוני וזרימה חלקה למרכז הצורות.
בגלויה הזו נדרשתי לשמור על החוקיות הצורנית והצבעוניות של הגלויות הקודמות, ולכן בית המקדש שהוא ה"לב" של הגלויה והאובייקט הפנימי ביותר שלה - היה חייב להיות החלק הכהה ביותר בגלויה. כך נוצר מסר מנוגד.
אז בהחלט היטבת להגדיר,
ושלחת אותי לקשקש עוד קצת באילוסטרייטור כדי להדק את המסר..
תוצאות בוא יבואו
ד.נ את אלופההההההההעשרה בטבת, היום בו החל המצור על ירושלים שהוביל לחורבן בית המקדש הראשון.
יום של תענית, שבביאת המשיח יהפוך ליום של שמחה ומועד.
"כה אמר ה' צבאות צום הרביעי וצום החמישי וצום השביעי וצום העשירי יהיה לבית יהודה לששון ולשמחה ולמועדים טובים". (זכריה ח, יט)
במסגרת לימודי תקשורת חזותית עיצבתי סדרת גלויות בנושא נבואות הגאולה.
מה יותר מתאים מלשתף אותן כעת, עשר גלויות עד עשרה בטבת - גלויה בכל יום, בתפילה עזה שבעשרה בטבת של שנה זו נזכה כבר לחזות בנבואות הגאולה מתממשות מול עיננו.
(כמובן, כל הזכויות שמורות)
אז נרגשת לשתף בגלויה #1
"וְגָר זְאֵב עִם כֶּבֶשׂ וְנָמֵר עִם גְּדִי יִרְבָּץ וְעֵגֶל וּכְפִיר וּמְרִיא יַחְדָּו וְנַעַר קָטֹן נֹהֵג בָּם"
(ישעיהו יא ו)
צפה בקובץ המצורף 1272954
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: