שלום
עשיתי צילומים לילדים
יצאתי קצת מתוסכלת
לא מהתמונות (מקסימות) אלא מהתתנהלות מול הצלמת (בתחושה שלי שילמתי הרבה ואני רוצה תמורה, וכנראה היא מרגישה שזה מעט יחסית)
אשמח להבין כמה פרטים
1. תוך כמה זמן מקובל שהצלמת שולחת תמונות לבחירה?
2. אחרי הבחירה, תוך כמה זמן אני מקבלת את התמונות מעובדות?
3. האם יש אפשרות לתקן אחרי העיבוד הראשוני?
4. האם מקובל שהלקוחה פונה לצלמת להזכיר לשלוח, להזכיר לתקן, להזכיר לשלוח אחרי תיקון וכו? או שזה אחריותשל הצלמת?
5. האם מקובל לעשות החלפות פנים? אם כן באיזה אחוז של התמונות?
6. אם אני עושה חבילה גדולה אני מקבלת יחס VIP ויותר תיקונים ואם חבילה קטנה אז יחס יותר קליל? או שהמחיר הוא ביחס לחבילה והיחס זהה?
7. האם הצלמת שולחת בכל פעם רק את התמונות עם השינויים ואני צריכה לאחוז ראש לשמור כל פעם את התמונות הנוספות או שהיא שולחת את כל החבילה המעודכנת בכל פעם?
תודה רבה!!
אני מכירה את עצמי שלפעמים אני מצפה לדברים פחות מקובלים
אשמח שתעזרו לי להבין שההתנהלות נורמלית ואני לא צריכה להתעצבן ...
(ואם זה לא נורמלי אז שלא ארגיש מבואסת ממהנהלות שלי)
ולצלמת היקרה, אם את רואה את זה ומזהה, תדעי שוב שזה לא אישי, רק פער בין הציפיות שלי למציאות
עשיתי צילומים לילדים
יצאתי קצת מתוסכלת
לא מהתמונות (מקסימות) אלא מהתתנהלות מול הצלמת (בתחושה שלי שילמתי הרבה ואני רוצה תמורה, וכנראה היא מרגישה שזה מעט יחסית)
אשמח להבין כמה פרטים
1. תוך כמה זמן מקובל שהצלמת שולחת תמונות לבחירה?
2. אחרי הבחירה, תוך כמה זמן אני מקבלת את התמונות מעובדות?
3. האם יש אפשרות לתקן אחרי העיבוד הראשוני?
4. האם מקובל שהלקוחה פונה לצלמת להזכיר לשלוח, להזכיר לתקן, להזכיר לשלוח אחרי תיקון וכו? או שזה אחריותשל הצלמת?
5. האם מקובל לעשות החלפות פנים? אם כן באיזה אחוז של התמונות?
6. אם אני עושה חבילה גדולה אני מקבלת יחס VIP ויותר תיקונים ואם חבילה קטנה אז יחס יותר קליל? או שהמחיר הוא ביחס לחבילה והיחס זהה?
7. האם הצלמת שולחת בכל פעם רק את התמונות עם השינויים ואני צריכה לאחוז ראש לשמור כל פעם את התמונות הנוספות או שהיא שולחת את כל החבילה המעודכנת בכל פעם?
תודה רבה!!
אני מכירה את עצמי שלפעמים אני מצפה לדברים פחות מקובלים
אשמח שתעזרו לי להבין שההתנהלות נורמלית ואני לא צריכה להתעצבן ...
(ואם זה לא נורמלי אז שלא ארגיש מבואסת ממהנהלות שלי)
ולצלמת היקרה, אם את רואה את זה ומזהה, תדעי שוב שזה לא אישי, רק פער בין הציפיות שלי למציאות