קנט אחורי?ההמלצה שלי-
לא לוותר על פנל לשיש בין החיבור של השיש לקיר לשים גם שיש כמו פנל לרצפה.
לא יודעת איך זה נקרא במונחים המקצועיים מקווה שהובנתי.
קנט אחורי?ההמלצה שלי-
לא לוותר על פנל לשיש בין החיבור של השיש לקיר לשים גם שיש כמו פנל לרצפה.
לא יודעת איך זה נקרא במונחים המקצועיים מקווה שהובנתי.
עשיתי רוכבות- מרוצה מזה מאד לעומת הידיות הפשוטות שהיה לי קודםושאלה נוספת מידית אינטגרלית ירדתי, כעת מתלבטת אם ידית במה(שהבנתי שהחיסרון העיקרי זה מקום שגוזל) או ידיות רוכבות, יותר אוהבת את הבמה אבל ראיתי שיש כאלה שכתבו שלא כדאי בגלל האבק וגם שיורד מקום, אשמח ממש לשמוע המלצות או דיס מנסיון
גם אני לא עשיתי תריס בגלל שמתקלקל מהראפשר הסבר על החלוקות? עשית חלוקה ממש מהחומר של המגירה או שאחר כך קנית חלוקות לתוך המגירה?
ועוד שאלה אם מישהי יכולה להמליץ - אני מתלבטת על ארון של המיקסר איזה סגירה לעשות- תריס הבנתי שיש הרבה בעיות, האדריכלית שלי המליצה על הרמוניקה רק מלחיץ אותי שזה נפתח על השיש למישהי יש המלצות או דיס?
עדיף קלפה?
לדעתי ממש לא את השלישי. יש לשיש נוכחות יפה ועודף התקשקשות ממש תהרוס. אז או שתקחי את הראשון, או שתלכי על חלק לגמרי.אשמח מאוד גם לחוות דעתכן בצבעים של המטבח
הארונות אצלי למעלה לבנים (פורמקס 3191)
הארונות למטה ומעל המקרר עץ בהיר (פורמקס 5731)
השיש לבן עם נימים חום שחור (קואנתה דגם אלבה ויאה - אגב אם יש למישהי נסיון עם הדגם הזה אשמח לשמוע)צפה בקובץ המצורף 1360657
הכיור של בלנקו צבע טרטופו
צפה בקובץ המצורף 1360658
ברזים צבע זהב מוברש (לאו דווקא הדגם הזה אבל בצבע הזה )
צפה בקובץ המצורף 1360668
וידיות בצבע של הברז
עכשיו לשאלתי
לגבי החיפוי האם לקחת את החיפוי הראשון בתמונה שהוא יותר עדין או את החיפוי השלישי שבתמונה שהוא יותר עם נוכחות צפה בקובץ המצורף 1360674
האם אתם חושבות שהצבעים הולכים ביחד ?
עכשיו אני חוששת שזה יותר מידי צבעים בעין אך מצד שני לא כל כך רציתי לבן למטה בגלל שזה פחות פרקטי
האם לוותר על הצבע עץ ?
אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכן
תודה על התשובותאשמח מאוד גם לחוות דעתכן בצבעים של המטבח
הארונות אצלי למעלה לבנים (פורמקס 3191)
הארונות למטה ומעל המקרר עץ בהיר (פורמקס 5731)
השיש לבן עם נימים חום שחור (קואנתה דגם אלבה ויאה - אגב אם יש למישהי נסיון עם הדגם הזה אשמח לשמוע)צפה בקובץ המצורף 1360657
הכיור של בלנקו צבע טרטופו
צפה בקובץ המצורף 1360658
ברזים צבע זהב מוברש (לאו דווקא הדגם הזה אבל בצבע הזה )
צפה בקובץ המצורף 1360668
וידיות בצבע של הברז
עכשיו לשאלתי
לגבי החיפוי האם לקחת את החיפוי הראשון בתמונה שהוא יותר עדין או את החיפוי השלישי שבתמונה שהוא יותר עם נוכחות צפה בקובץ המצורף 1360674
האם אתם חושבות שהצבעים הולכים ביחד ?
עכשיו אני חוששת שזה יותר מידי צבעים בעין אך מצד שני לא כל כך רציתי לבן למטה בגלל שזה פחות פרקטי
האם לוותר על הצבע עץ ?
אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכן
שמפו ,תודה על התשובות
ולגבי הצבע עץ בהיר האם נראה לכם יהיה יפה לשלב אותו ?
או עדיף כל הארונות לבנים (ואז פחות פרקטי ..)
אשמח לכמה שיותר תשובות
כיורים בכל צבע שעולה בדעתך רק לא לבן
מברכת את המעצבת ושל החברה שלא נתנו לי לקחת לבן
לי יש לבן אקווטופ, מרוצה מאד!לנו המעצבת שכנעה שיהיה לבן....
ואכלנו אותה!
אצלי לבן כל הארונות, זה מהמם, כבר 3 שנים.אך מצד שני לא כל כך רציתי לבן למטה בגלל שזה פחות פרקטי
וכן האם מישהי מכירה את החברה של השיש
קואנטה ?
במטבחים אמרו לי שזה מקביל לאבן קיסר
ברור וכמובן משהו שקל לניקויהאם מומלץ לעשות חיפוי קיר באזור האוכל
תודה מראש לכל מי שעונה
הוא לא תופס מקום, כי הוא מתקפל לחצי ונצמד לקיר האחורי (לקרמיקה שאחרי השיש) אז אולי 4-5 ס"מ זה תופס וזה לא משמעותי בכלל ולא מורגשלא מפריע לכן המקום שזה תופס כשזה פתוח? (נאמר לי שלאורך 90 ס"מ, שזה מה שאני צריכה, הוא לוקח 45 ס"מ כשהוא פתוח)
מצד שני, תריס מתקלקל יותר, לא?
זאת אומרת שהמסלול שלו כאילו מסתובב?הוא לא תופס מקום, כי הוא מתקפל לחצי ונצמד לקיר האחורי (לקרמיקה שאחרי השיש) אז אולי 4-5 ס"מ זה תופס וזה לא משמעותי בכלל ולא מורגש
תודהשמפו ,
הצבעים שבחרת יפים מאוד .
אני עשיתי מטבח עליון ותחתון לבן עם שיש מעט יותר בהיר ממה שצירפת עם כיור טרטופו
יצא מהמם ונקי
ברור שכהה אולי פרקטי יותר בעין אבל לא עדיף שיראו את הלכלוך וינקו?
מבחינת אבק - לא קריטי, צריך תחזוקה כמו כל ידית. ניגוב קליל פעם בשבוע מספיק לגמרי.תודה על התשובות, יש למישהו נסיון עם במה עם אבק וכמה הוא מוריד?
ממש רוצה לעשות את זה ואשמח לתשובות זה די דחוף כי אני צריכה לסגור הורדה ליצור
@תמי רוטנברג @שיפי פוקסמן @חדוי פלבני ?
תודה מראש ממש יעזור לי
סליחה על הבורות מה זה ידיות רוכבות ומה זה במה ?
אפשר תמונה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: