טיל בליסטי
משתמש פעיל
למה אם יש לי ביטוח צד ג' אני משלם את ההשתתפות ומסיים לא?כמזיק צד ג' השמים הם הגבול.
למה אם יש לי ביטוח צד ג' אני משלם את ההשתתפות ומסיים לא?כמזיק צד ג' השמים הם הגבול.
במקרה שזה סריטה שלא מורידה את ערך הרכב, אין חיוב לשלםלא יודעת אם מותר הלכתית, צריך אולי לשאול רב, אבל חיסכון בכסף זה כנראה ברור שיש.
???במקרה שזה סריטה שלא מורידה את ערך הרכב, אין חיוב לשלם
הזקנו לרכב מהשכרה שמישהו אחר שכר אותו ממנהאתה השוכר או שאתה הזקת רכב של השכרה?
כשוכר התקרה שלהם זה 2000 ש"ח השתתפות גם אם זה טוטל לוס
כמזיק צד ג' השמים הם הגבול.
לא יודעת אם מותר הלכתית, צריך אולי לשאול רב, אבל חיסכון בכסף זה כנראה ברור שיש.
לפי התורה הדרך למדוד נזק הוא כמה הרכב היה שווה קודם וכמה שווה עכשיו (להבדיל מהחוק ששמים כמה עולה להחזיר למצב הקודם)במקרה שזה סריטה שלא מורידה את ערך הרכב, אין חיוב לשלם
התגובה שלי הייתה להודעה מעליי של8100הזקנו לרכב מהשכרה שמישהו אחר שכר אותו ממנה
גם לנו קרה אותו מקרהאין לחברה דרך לדעת אם הרכב היה במוסך (אולי רק במורשה של החברה).
אם באנת מדובר בשריטה קלה והמשכיר זורם איתכם אולי כדאי ללכת למוסך ולתקן.
לי פעם קרה ששרטתי רכב מושכר בצורה קלה ביותר ברמה שאצלי זה ירד עם מגבון, ואיכשהו החברה שלחה לי דו"ח נזק של 5300 ש"ח.
נכון,אל! תחזירו! לפני! שתתקנו! לבד!
על כזו שריטה לקחו לי בהרץ 2500 ש"ח וכשעשיתי בלגנים הם הוציאו לי תיק עבודה הזוי על מה שהיה צריך לעשות שם, כל סנטימטר בשריטה מתומחר בנפרד...
קפצו לפחח (אפשרי בנדוד, בפחחות הם לא רעים, אבל יהודי יעשה את זה טוב יותר) גם אם השכירות תתארך זה עדיין יצא הרבה יותר זול.
אמת, פנו לרב. הדעות חלוקות האם זה מחייב או לא ופזוט תעשו מה שהרב שלכם אומר בעניין.נכון,
אבל! שואלים פה גם הלכתית אם זה בסדר, ופה לא בטוחה, רוב הסיכויים שכשהרכב מושכר חותמים שלא יתקנו נזקים לבד, ועם כל הבאסה והתסכול והעושק שלהם, צריך לבדוק אם מותר לעשות את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: