דרוש מידע ערעור על בחינה במיסים ג' דחוףף

חני כהן :)

משתמש מקצוען
שבוע טוב,
מחפשת מערער/ת לבחינה במיסים ג'. אשמח לקבל מספרים ושמות זה ממש דחוף לי.

יש לציין שאני בטוחה שיש טעויות בבדיקה. יצאתי בהרגשה טובה מהבחינה ובאמת ידעתי את רוב הנושאים. הרגשות שלי לא מטעות אותי בדר"כ
כנראה הבדיקה נעשתה ברשלנות (כמו בהרבה מהמקרים)

הציון הוא 55.75 (לא עיגלו...) שמעתי על מישהי שערערה על 53 במיסים ג', אז יכול להיות שיש סיכוי.

עוד משהו שהייתי רוצה לברר: האם מי שערערה פעם אחת על מבחן במיסים והערעור שלה התקבל, לא מקבלים את הערעור שלה בפעם השנייה במבחן אחר במיסים?... כי מועצת יועצי המס מאפשרים, אבל מישהי אמרה לי שעשתה בדיקה ומי שקיבלו את הערעור שלה פעם אחת לא קיבלה הזדמנות בפעם השנייה...

תודה מראש!

ד' אוהב אותך

משתמש רשום
ממליצה לנסות לבדוק שוב באתר את הציון. מכירה מישהי שלא עברה ולפני שרצתה להגיש ערעור היא הסתכלה שוב על המבחן לראות על מה אפשר לערער, היא גילתה שלא בדקו לה את כל השאלה של הביטוח לאומי והעלו לה 10 נקודות!
והיא כבר לא צריכה להגיש ערעור...

הודיה לוי.

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יש אחד בשם משה - הוא עושה את זה בשני חלקים. ומאמינה שיש עוד מערערים, לא עולה לי כרגע.

עוד משהו שהייתי רוצה לברר: האם מי שערערה פעם אחת על מבחן במיסים והערעור שלה התקבל, לא מקבלים את הערעור שלה בפעם השנייה במבחן אחר במיסים?... כי מועצת יועצי המס מאפשרים, אבל מישהי אמרה לי שעשתה בדיקה ומי שקיבלו את הערעור שלה פעם אחת לא קיבלה הזדמנות בפעם השנייה...

שמעתי ממישהי שאמרה לי שבאמת בפעם שנייה לא מקבלים...

חחח

משתמש סופר מקצוען
שבוע טוב,
מחפשת מערער/ת לבחינה במיסים ג'. אשמח לקבל מספרים ושמות זה ממש דחוף לי.

יש לציין שאני בטוחה שיש טעויות בבדיקה. יצאתי בהרגשה טובה מהבחינה ובאמת ידעתי את רוב הנושאים. הרגשות שלי לא מטעות אותי בדר"כ
כנראה הבדיקה נעשתה ברשלנות (כמו בהרבה מהמקרים)

הציון הוא 55.75 (לא עיגלו...) שמעתי על מישהי שערערה על 53 במיסים ג', אז יכול להיות שיש סיכוי.

תודה מראש!
קודם תבקשי שיעלו לך סריקה של המחברת בחינה. שתראי אם בכלל יש לך על מה לערר

חני כהן :)

משתמש מקצוען
נניח שאני לא מצליחה למצוא מערער/ת (מקווה שאמצא...)
מה הסיכוי שאני מערערת לעצמי על 4.25 נקודות וזה עובר?

ד' אוהב אותך

משתמש רשום
נניח שאני לא מצליחה למצוא מערער/ת (מקווה שאמצא...)
תמיד יש סיכוי, אבל לדעתי כדאי שזה כן יהיה דרך מערערת. את צריכה לערער לפחות על 8-9 נקודות בשביל שזה יתקבל וקצת קשה לעשות את זה לבד וחבל לקחת את הסיכון שזה לא יתקבל.
ניסית לשאול את שוורצברג? כמה שידוע לי היא גם מגישה ערעורים.
בהצלחה!

ציפורנית

משתמש פעיל
ניח שאני לא מצליחה למצוא מערער/ת (מקווה שאמצא...)
אני מכירה כאלה שלא העיזו לערער לבד והן קיבלו 59.5!
והמורות גם לא המליצו להן לבד אלא לקחת מורה צעירה או מתחילה שתקח מחיר מוזל
ככה שלא נראה לי מומלץ לבד לכ"כ הרבה ניקוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה