אז לא צריך כלום כי ברגע שננעל פותחים דרך השיחזורואז לא צריך מס' טלפון לאימות וכל זה?
אז לא צריך כלום כי ברגע שננעל פותחים דרך השיחזורואז לא צריך מס' טלפון לאימות וכל זה?
יש לך פתרון גם בשביל מי שלא קיבל את ההודעה על האפשרות של הערעור?שילחו לי מייל אשמח לעזור
לא עוזר בחסימה החדשה...אז לא צריך כלום כי ברגע שננעל פותחים דרך השיחזור
פתיחת כתובת מייל לשחזור חשבון תעזור מאד.פתחתי מייל נוסף.
יש טיפים מה כדאי לעשות במייל הזה כדי שלא יחסם לי כמו הקודם?
גל החסימות האחרון לא פסח על אלו שהיה להם את זה,ואז לא צריך מס' טלפון לאימות וכל זה?
אפשר אולי לתבוע את גוגל או להיות עם טלפון שמקבל הודעות SMS.אז מה אפשר כן לעשות כדי להקדים רפואה למכה?
ניסיתי מלא טלפונים שמקבלים SMS וגם לא עוזראפשר אולי לתבוע את גוגל או להיות עם טלפון שמקבל הודעות SMS.
מה זאת אומרת?דרך הפעלת הסנכרון הוא תמיד שולח
מפעילים את הסנכרון (במקום ההתחברות, בצד שמאל למעלה) ומוסיפים פרופיל חדש (איפה שכתוב לא מחובר), ממשיכים את התהליך (כניסה וכו') והוא שולח SMS.מה זאת אומרת?
סליחה על הבורות. מה זאת אומרת חשבון אנונימי? יש לי דף בCHROME וזה גם חסום, שאני לא ינסה להיכנס דרכו?ועדיף כניסה בחשבון אנונימי.
סליחה על הניסוח הלא מדוייק, הנה תיקון:סליחה על הבורות. מה זאת אומרת חשבון אנונימי? יש לי דף בCHROME וזה גם חסום, שאני לא ינסה להיכנס דרכו?
אפשר לשלוח לי מייל תדפדפואז מה אפשר כן לעשות כדי להקדים רפואה למכה?
מה המייל שלך?אפשר לשלוח לי מייל תדפדפו
דרך הפעלת הסנכרון הוא תמיד שולח
את שני הפתרונות הללו ניסיתי ושנהם לא צלחו!וישנו פתרון ודאי ומוכח:
שליחת SMS למספר בחו"ל. ועדיף כניסה בחשבון אנונימי.
הודעה קולית לנייח, ניסית?את שני הפתרונות הללו ניסיתי ושנהם לא צלחו!
יש עוד רעיונות?
ניסיתם בדיוק על פי ההוראות?את שני הפתרונות הללו ניסיתי ושנהם לא צלחו!
יש עוד רעיונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: