שלחנו בעצמנו וניסינו לפנים משורת הדיןאז בקשתם ביטול לפנים משורת הדין, וכך היתה צורת הבקשה?
והאם פעלתם לבדכם או עם עזרה מחבר מועצה וכדו'.
בהצלחה
שלחנו בעצמנו וניסינו לפנים משורת הדיןאז בקשתם ביטול לפנים משורת הדין, וכך היתה צורת הבקשה?
והאם פעלתם לבדכם או עם עזרה מחבר מועצה וכדו'.
זה דוח ראשון לנהג חדשאני דווקא הגשתי לאחרונה בקשה לביטול, והומר באזהרה:
צפה בקובץ המצורף 849415
זה מה שכתבתי בנוסח הבקשה:
שמי הוא XXXX, ת.ז. XXXX. אני פונה אליכם בעקבות דו”ח שקיבלתי ביום ה ברחוב XXX בשעה XXX (מספר דו”ח: XXXXX). הדו”ח ניתן בגין עבירת חניה במקום המותר לחניית לבעלי תו איזורי בלבד.
העבירה נעשתה ברגע של היסח דעת וללא שימת לב אני מבקש להמיר את הדו”ח לאזהרה\ לבטל את הדו”ח מהסיבות הבאות:
אני אזרח שומר חוק ומקפיד מאוד שלא לחנות במקום שאינם מותרים אני נהג חדש ומטבע הדברים פחות בקי בהסדרי החניה, ראיתי תמרור שהחניה בתשלום עד השעה 19 ולכן חשתי בטוח לחנות שם, לא שמתי לב לתמרור נוסף (שעומד די במרחק מהתמרור שראיתי) שבו מצוין שמקום החניה מיועד לבעלי תו חניה אזורי.
בנוסף החניה הזו שמצאתי היא אחרי שהסתובבתי בכל האיזור וחיפשתי חניה במשך כ10 דקות!! לא היה שום מקומות חניה פנויים בסביבה כך שברגע שמצאתי את החניה הזו די שמחתי ולא שמתי ליבי לתמרור הנוסף כאמור.
כמו כן, אמנם אין לי תו חניה איזורי... אבל חניתי במקום בכדי להגיע לXXX תושבת האיזור (גרה ברחוב XXX הסמוך) שהייתה זקוקה לעזרה.
אבקש באם תסכימו לבחון את נסיבות קבל הדו"ח ולשקול לבטלו או להמירו באזהרה.
בתודה מראש,
XXXXXXXX
05XXXXXXX
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש כלל כזה שבפעם ראשונה נותנים המרה לאזהרה?זה דוח ראשון לנהג חדש
רק פעם אחת בחיים נותנים המרה לאזהרה. זהו.
היום הכלל הוא בעיקר הפוך, שאם זה לא דו"ח ראשון אז כמעט אין סיכוי להמיר באזהרה .יש כלל כזה שבפעם ראשונה נותנים המרה לאזהרה?
אם העבירה היא לא מסכנת חיים + עבירה ראשונהיש כלל כזה שבפעם ראשונה נותנים המרה לאזהרה?
חנייה במתחם המסומן לתחבורה ציבורית זוהי עבירה מסכנת חיים?אם העבירה היא לא מסכנת חיים + עבירה ראשונה
לפעמים מאפשרים המרה לאזהרה.
זה נכנס להגדרה בהחלט, מפריע לכניסת אוטובוסים ומסכן את העולים והיורדיםחנייה במתחם המסומן לתחבורה ציבורית זוהי עבירה מסכנת חיים?
האם יש סיכוי לבטל דוח הניתן על חניה במקום המסומן לתחבורה ציבורית.
העבירה צולמה.
יש לציין שיש לי עבר נקי לחלוטין.
וכמו כן חניתי שם דקה שתיים סמוך לבית מרקחת לצורך קניה בבית מרקחת ולא היה באיזור מקום חניה, ולא היתה לי ברירה אלא לחנות שם מפני שהייתי צריך את התרופה [יש לי סימוכין שבאותה העת ביצעתי קניה בבית מרקחת].
האם שייך לבקש מהם על זה ערעור כדין, או לפנים משורת הדין.
אודה למי שיכול לעזור בזה או למי שיש לו ניסיון במקרה כזה.
לי גם עבר כבר יותר מ-3 חודשים, הייתי בטוח שזה אמור להיות מטופל תוך כמה ימים.מה קורה במקרה שמגישים ערעור ולא מקבלים שום תשובה כבר יותר מחצי שנה?
יש עוד אנשים שיודעים משהו בדבר?אשמח גם לתגובות.........
אם אין תמרור ואין כחול לבן תשקלו פניה לבית משפט.אמנם מדובר בכמה מאות שקלים בודדים, אבל ממש לא בצדק.
יש תמרור רק לבאים מהנתיב הראשי. אנחנו , שפנינו שמאלה חנינו בתום לב. לא ראינו את התמרור שהוסתר גם כך ע"י רכבים חונים אחרים.
לא היתה לנו דרך לדעת שאסור לחנות. צרפנו תמונות והערעור משום מה נדחה.
יש עוד מה לעשות? (חלוט)
היה תמרור, אבל הוא היה גלוי למי שמגיע מהר אשי ובכלל הוא הוסתר ע"י מכוניות אחרות. אם ערעור כזה לא מתקבל אז מה כן?אם אין תמרור ואין כחול לבן תשקלו פניה לבית משפט.
היה תמרור, אבל הוא היה גלוי למי שמגיע מהר אשי ובכלל הוא הוסתר ע"י מכוניות אחרות. אם ערעור כזה לא מתקבל אז מה כן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: