נכתב ע"י yochi000;2266099:אופס...
אל תגידו לי שזה אמיתי
הסיפור אמיתי לחלוטין כפי שמלפפון הבהירה בתגובה 5:
והיא גם ציינה שם שהיא לא שומרת טינה אבל זוכרת להם.
הקשר שלי לסיפור - קצת פחות ישיר.
נכתב ע"י yochi000;2266099:אופס...
אל תגידו לי שזה אמיתי
נכתב ע"י ערך רב;2266030:ואני סולח לאותם שכנים, שאחרי לידה הבטחנו להם טשולנט לשבת, ואכן השקענו בו את מיטב מוצרינו ומרבית כוחותינו, וכדי להקטין את הלחץ הבאנו להם אותו חם ומהביל ממש סמוך לשבת, שיוכלו מיד להניחו על הפלטה מבלי לחפש מקום להניחו בינתיים,
ובמקום "תודה רבה" בחיוך רחב קיבלו את פני בני בפרצוף עוין כאילו באנו לשפוך להם סיר טשולנט על כל הסלון הנקי.
ובסוף - שומו שמים - אני מגלה שהיא מפרסמת שהיא סולחת לנו, כאילו אנחנו פושעים מועדים שכל מאוויינו להרע להם!!!
בכל זאת אני מברך אותם בשנה טובה, עם הרבה בריאות, שמחה ונחת, ובלנ"ד ללידה הבאה בעז"ה גם נשתדל להקל עליהם כמיטב יכולתנו.
מקוה בשבילך שגם הם סולחים לך על זה שחשדת בהם שלא יעמדו בהבטחתם, והם אפילו לא יודעים מזה .נכתב ע"י מלפפון;n3417464:חחח.
אני קוראת שוב וממש נהנית..
הדוגמא עם הטשולנט אמיתית לחלוטין.
לא נעלבתי, אבל זה היה מוגזם.
בצפצוף הבן שלהם דפק עם סיר. אחרי שבעלי כבר הוציא את תפוחי האדמה מהמקרר, כשהבנו שהולכת להיות לנו סעודת שבת על ריק..
לא שומרת להם טינה, אבל זוכרת...
נכתב ע"י לאה ורחל;n5057612:אני עדיין מנסה להבין במה זה יכל להזיק לך אם מישהי תפקיד את המשכורת שלה אצלך בחשבון ותוציאי לה מזומן(אני לא אומרת שאת צריכה לעשות את זה אבל תסבירי לי מה רע בכך)
נניח שמחר חברה אומרת לי שהחשבון שלה מוגבל
אז היא רוצה להפקיד אצלי את הש'ק שלה ואני אתן לה מזמזן מהזה יכל להזיק לי?
מישהו יכל לתבוע אותי על כך?
נכתב ע"י לאה ורחל;n5057612:אני עדיין מנסה להבין במה זה יכל להזיק לך אם מישהי תפקיד את המשכורת שלה אצלך בחשבון ותוציאי לה מזומן(אני לא אומרת שאת צריכה לעשות את זה אבל תסבירי לי מה רע בכך)
נכתב ע"י מלפפון;n5057837:כי כל הכנסה שנכנסת אליי עלולה להיבדק על ידי מס הכנסה.
אם נכנס סכום שאין לי פירוש עליו זה נקרא הלבנת הון.
(מותר סכומי מלגה או תלושים, אבל לא סכום ממקור לא ידוע).
מס הכנסה פשטו על אולמות וצלמים בחודש האחרון, ואני לא אוהבת להסתבך.
עושה מה שצריך בחוק, ולא רוצה שאח"כ החברה שלי תצטרך להתנצל בפניי למה היא לא משלמת את הקנס המוגדל שהשיתו עליי,
או למה היא לא מחפשת לי עבודה אחרת אחרי שסגרו לי את העסק ושמו אותי בכלא בעקבות ההלבנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: