צירפתי המלצות של היוניצ'ף, קצת מיושנות האמת.
אני לא זוכרת בדיוק, אבל מחקרים הוכיחו שבערך 30% מהאמהות נרדמות תוך כדי האכלה בלי לתכנן,
לכן המסקנה היתה שעדיף לתכנן שינה משותפת בטוחה מאשר להרדם בטעות.
לגבי מיטחברת:
לי יש של ביבי מישל ואני נהנית ממנה מאד. למרות המיטה, בגילאים מסוימים רוב הזמן אני נרדמת עם התינוק, אבל זה עדיין פחות וזה עדיין נוח ובטיחותי פי אלף (על תינוקות שנפלו מהמיטה של ההורים שמעתן? זה מסוכן באמת)
גורם הסיכון לדעתי הוא כשהתינוק לומד לזחול , מתעורר וזוחל על המיטה שלי עד לקצה.. או עכשיו כשהוא מתחיל להעמד. בשלב הזה צריך לסגור את הדופן/ להוריד את המזרן בהמשך .
אבל גם כשהיא סגורה היא מהממת, בגלל הגודל המינימלי שלה .
תו תקן ? יש לה עד גיל חודשיים אם אני לא טועה, אני משכיבה בה עד גיל שנה +, כל עוד התינוק איתי בחדר ובינתיים התינוקים לא התלוננו...
מצד שני , הבת שלי ישנה עד גיל 7 בערך במיטת תינוק בלי דופן אחת ששימשה כמיטת מעבר. לפי ההמלצות אני חושבת שזה עד גיל שנתיים.
תמיד מסקרן אותי להכיר את האנשים שקוראים ברצינות את כל ההוראות על המוצרים , ולא נותנים לילדים לשחק עם משחק של כרטיסי זיכרון עד לגיל 5 מחשש לחנק. אשריכם.
לגבי החיבור: מיטה מתחברת מתחברת עם ברזל ייעודי, אבל אם אתם עושים את בעצמכם אפשר להשתמש בשני צירים מתכתיים מחוברים לחיבור של כל מיטה למיטה, בעלי עשה דבר כזה לבד. נראה לי עדיף מאזיקונים.