עריכת חומרים שצולמו ע"ג כרטיס זיכרון -

orechet

משתמש רשום
יש לי ארוע שצולם על כרטיס זיכרון, יש תקייה ששמה VIDEO ויש תקיה ששמה AUDIO
לפי ההנחיה שקבלתי עלי לגררו את תקיית הוידאו, ולהורידה לטיימליין בהורדה אוטומטית עם דיזולפים. מה שגורם שנגרר עם זה רק הסאונד החיצוני של המצלמה בלי האלחוטי.

אם אני גוררת רגיל בלי דיזולפים אוטומטים, אני מקבלת שני ערוצי סאונד חיצוני ואלחוטי.

הפיתרון שאמרו לי: לחלק את תקיית הAUDIO לקבצים שמסתיימים ב: 01.MXF
ולקבצים שמסתיימים ב: 0.MXF (מצורף קובץ הסיומות.) להפריד לשתי תיקיות, לגרור לפרמייר ולהוריד עם דיזולפים אוטומטים.

עד כאן הכל סביר. הבעיה שהחיפוש בתקייה לא מוצא לי את הקבצים הנכונים, כשאני רושמת בחיפוש 01. הוא מביא לי את כל הקבצים שיש בהם את הספרות 0 ו1 ואין לי תועלת בזה.

מה הפיתרון?

צלמת וידאו

משתמש רשום
הסתבכת לגמרי!!!! אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך! סתם שאלה...אולי לא צריך דיסולב בין כל שוט? זה סתם דעתי האישית!

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י orechet;636779:
כשאני רושמת בחיפוש 01. הוא מביא לי את כל הקבצים שיש בהם את הספרות 0 ו1 ואין לי תועלת בזה.
זה בגלל שיש לך ווינדוס 7 ולא XP.
יש לזה פיתרון אבל אני לא זוכר אותו.
מה שאת יכולה לעשות בנתיים, זה לטעון את הקבצים של הסאונד החיצוני באופן ידני.
את נכנסת לתקיית אודיו ומסמנת כל קובץ שמסתיים ב01 (00 = סאונד מצלמה. 01= אלחוטי), זה יוצא בעצם שאחד מסומן ואחד לא.
לאחר שסימנת אותם, את טוענת אותם לתוך תקייה בחלון הפרויקטים וקוראת לתקייה באיזה שם שבא לך.. בוא נגיד B.
לאחר מכן את מרחיבה את חלון הפרויקטים ימינה ולמעלה (שורה לרוחב החלון) את לוחצת על media start שהחץ יהיה כלפי מעלה (אחרת הקבצים לא יוצגו לפי סדר הצילום).
שלב אחרון: טעינה לטימליין:
1. את מניחה את הCTRL בנקודה מסויימת בטימליין ועושה אוטומט לתקיית וידאו לטימליין
2. לנעול את הערוץ הראשון של האודיו (צד שמאל של הטימליין)
3. אוטומט לתקיית הסאונד B מאותה נקודה שבה נמצא הCTRL
4. לפתוח את הנעילה של הערוץ הראשון.
כעת יש לך 2 ערוצי סאונד כשהתחתון לא מחובר לעליון ולכן לפני שאת מזיזה קבצים את צריכה לסמן את הערוץ התחתון יחד עם העליון.

כן.. בהחלט, עבודה על P2 בפרמייר לא כ"כ פשוטה כשרוצים לטעון קבצים אוטומט.
בהצלחה!

orechet

משתמש רשום
קודם כל תודה רבה. ו-

הכוונה לסמן את הקבצים באופן ידני במקום החיפוש?

אולי אתה יודע איך מסדרים את הוידאו לפי סדר, מיין לפי שם לא עובד כאן כי לכל קובץ יש רצף אותיות וספרות שונה בלי סדר מסויים. (בשביל השקט הנפשי שלא בלבלתי את הסדר הכרונולוגי בארוע.)

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י orechet;637339:
הכוונה לסמן את הקבצים באופן ידני במקום החיפוש?
בדיוק. את צריכה לסמן את כל הקבצים שמסתיימים ב01 זה יוצא לסרוגין, אחד מסומן ואחד לא מסומן.
לגבי סדר הצגת הקבצים הסברתי לך בצורה מאוד מפורטת ופשוטה. תקראי שוב.
אם את לא מבינה תגידי מה לא ברור לך.

יש לך מזל, כי אני הבן אדם היחיד בפורום הזה שיודע איך מתעסקים עם MXF בפרמייר..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה