לפי ההודעה שאחריך מתברר שאין לקרן שאתה מדבר אליה קשר להודעה שהתפרסמה.שלום וברכה.
בנדרים פלוס נפתחה היום קרן לגיוס כספים עבור כתיבת ספר תורה לע"נ הבה"ח נחמן קירשנבוים ז"ל.
לא ביצענו תחקיר אודות האנשים שהפעילו את הקרן, אבל מחזות פניהם (צורפו צילומי תעודות זהות) ומזהות הרב הממליץ איננו רואים סיבה לחשוד שמשהו לא תקין.
חובת ההוכחה על מפיצי ההודעה האנונומית.
לתשומת לב! גם במקרה זה כמו בכל המוסדות שפותחים לינק לתרומה דרכנו, אין לנו כל אחריות על הנעשה בקרן ועל העומדים מאחוריה.
אפשר לשאול מה המשפחה שלכם?על סמך מה אתם קובעים שזה נוכלים?
משפחתנו- משפחת כהן פתחה קמפיין של כתיבת ספר תורה
לע"נ הבחור אליהו כהן שנפטר
ולעילוי נשמת הנפטרים https://n.mcng.link/c/stm/
והכל נכון ואמת
כדאי לשנות את הכותרתשימו לב, קרתה פה טעות מצערת.
צירה דויטש זה אמא של חברה שלי.עכשיו שמעתי בשם דודתו של הבחור שנהרג , שאותה אני מכירה באופן אישי, ועוד נשים רבות מכירות.....[צירה דויטש, משיטתשפר], שזה אמיתי. אלי כהן ז"ל הוא אחיין שלה. בן אחיה. ואח נוסף הוא זה שמארגן את הקמפיין הזה
וכל כך הרבה כאב לב יש לאבא של הנהרג מהעובדה שמפיצים שזה פייק
זה לא פייק.
ההפצה שזה פייק הוא הפייק
צפה בקובץ המצורף 879235
[3.5, 00:13] לכן פניתי לצירה דויטש והיא אישרה שזה יצא מאחיה הקטן
[3.5, 00:13] : *ישראל כהן בטוויטר* : לאדם הזה קוראים מיכאל כהן דוד של ההרוג אליהו שמואל כהן ז"ל מאסון מירון, הבוקר יצא במיזם של כתיבת ס"ת לע"נ, מיזם שכולם יכולים להיות שותפים, מישהו הפיץ עליו שהוא נוכל, וזה שקר, הבן אדם מתחנן, איזה אומץ יש לאנשים להוציא כזו הודעה, לא מספיק אחיין שלי מת, עכשיו רוצים להרוג אותי?
הנה האמת
ויש לי גם סרטון ממנו בעצמו
מי שרוצה לשמוע ממנו
והמספר בצילום מסל זה הוא בעצמו
חייגו אליו
ותווכחו
והנה הסרטון בתקווה שיעלה כמו שצריך
כאמור אלו דברים שהועברו אלי. אבל אני מכירה את צירה דויטש באופן אישי
צפה בקובץ המצורף 879241
צפה בקובץ המצורף 879242
לא העליתי כאן שום קישורצירה דויטש זה אמא של חברה שלי.
והיא שלחה לי קישור אחר
בלאגן...וזה הקישור
את פרסמת קישור לנדרים, למי שלא יכול להיכנס לאתר ההתרמה.צירה דויטש זה אמא של חברה שלי.
והיא שלחה לי קישור אחר
שלחתי מייל לצירה דויטש לבירור.באמת הלך כאן בילבול...
שתי הלינקים הולכים לאתו ס"ת?
הבת של צירה דויטש שלחה לי את הלינק שפרסמתישלחתי מייל לצירה דויטש לבירור.
אעדכן כאן בעז"ה
אבל חשוב שיהיה ברור שזה אמיתי לחלוטין.
בואו נעשה סדרהבת של צירה דויטש שלחה לי את הלינק שפרסמתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: