שמואל ברנדווין
היה מרתק ומחכים!
אם תרצה פרטי התקשרות - בשמחה.
שמואל ברנדווין
כתיבת עבודת B.A. וכו'יש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
אולי שינסה להיות מבקר [שם יש פחות התעסקות עם המסביב] אפשר לפנות לעוז והדר ולבקש מבחן על ביקורתלא משהו בכתיבה...
וכן מענין אותו עבודה שהיא לימוד.
בינתיים ממה שקיבל מבחנים לנסיון לא כ"כ ראה בזה לימוד הרבה התעסקות במסביב.
שתלך לגרפולג ותשאל אותויש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
קלדנית לתמלל דרשות,יש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
אומרים שהרבנית דיוויד עליה השלום ערכה את הפחד יצחק [והרבנית מלצר ערכה את האבן האזל]קלדנית לתמלל דרשות,
עריכת הרצאות של סמינרים או קווי נשים
לגבי תמלול אם מעניין אותך תשלחי הודעה בפרטי אני יודע מקום שמחפשיםעבודות BA כתבתי כמה שנים עד שפסקו לי שזה אסור משום גניבת דעת. לגבי תמלול ועריכת הרצאות לא יודעת איך מגיעים לזה, ואם זה שווה.
יש אפשרות לשלוח במייל או בפרטי?שמואל ברנדווין
היה מרתק ומחכים!
שמואל ברנדוין גרפולוג:יש אפשרות לשלוח במייל או בפרטי?
השנקל שלי,אבל לא אוהב לעבוד מדי קשה...
לומדים שם גם את המקצוע?
כי די קשה ללמד בדרך ששלחו לו עד היום כמה עורכים
מקבלים חומר לעריכה וחוברת הוראות ענקית
וזהו, תתחיל לשחות
כל כך טוב!...כמו שחזן זה מי שמתחזן ולא מי שיודע חזנות, וגנב הוא מי שגונב ולא מי שיודע לגנוב, כך עורך תורני הוא מי שכותב
בעיקרון את יכולה לעבוד בכל מכון [אף אחד לא אמור לראות אותך אי פעם] אבל אולי זה אסור מצד גנבת דעת [מצד שני אולי לא אכפת להם שאת אשה].יש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
בעלי, אברך ת"ח מוכשר מאוד! (לא אני אמרתי)
יושב בכולל כבר מעל 10 שנים
עבר לאחרונה אבחון תעסוקתי כדי למצוא אפיק הכנסה מתאים
הגרפולוג אמר עליו שהוא:
בעל זיכרון מופלא, יכולת ניתוח נדירה והבנה מיוחדת ועוד ועוד
(האמת שלא מאוד חידש, רק היה נחמד לשמוע)
הגרפולוג המליץ לו מאוד על עבודה בעריכה תורנית
טען שהוא יהנה מזה מאוד וגם המעסיקים שלו ירוויחו מאוד
ומה עכשיו?
איך מגיעים לתחום?
הוא ניסה לפנות לשתי מכונים שאמרו שאם יהיה להם משהו יפנו
איך משיגים עבודה בתחום הזה?
הוא מוכן לעבוד בתחילה בחינם כדי שיראו אם מתאים
או בשכר נמוך
יש לכם רעיונות?
נשמח לכל עזרה ומידע בתחום
תודה!
לא משהו בכתיבה...
וכן מענין אותו עבודה שהיא לימוד.
בינתיים ממה שקיבל מבחנים לנסיון לא כ"כ ראה בזה לימוד הרבה התעסקות במסביב.
מומלץ מאד להיכנס למכון 'עוז והדר', בו מחפשים כל הזמן עורכים, ודווקא הכללים הנוקשים שבו מהווים התמחות איכותית בשדה העריכה התורנית, בדיוק כמו שכדי לדעת לנהוג טוב צריך לעבור קודם טסט, שבו צריך לקיים את כל הכללים הנוקשים של הנהיגה.לא כתיבה, חיפש יותר עריכה, הוא לא טוב במיוחד בכתיבה.
אבל טוב מאוד בלימוד
אם זו תהיה עבודה שווה ומעניינת יקדיש לכך את הזמן שיידרש לכך
אבל לא אוהב לעבוד מדי קשה...
יתכן שמתאים לה כתיבת מאמרים בעלונים כמו 'משמרת השלום' וכדומה.יש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
להערכתי אשה שלא למדה גמרא, ראשונים ואחרונים בצורה מסודרת, לא תצליח לעבוד במכון תורני, גם תחת שם של גבר.בעיקרון את יכולה לעבוד בכל מכון [אף אחד לא אמור לראות אותך אי פעם] אבל אולי זה אסור מצד גנבת דעת [מצד שני אולי לא אכפת להם שאת אשה].
אפשר פרטי התקשרות?שמואל ברנדווין
היה מרתק ומחכים!
לעשות עבודות תורניות בנ"ך לצורכי תואר וכד'יש לי שאלה: אישה שאוהבת לעיין בספרי קודש, לאסוף חומר וכדומה, איזו עבודה מתאימה לה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: