אביגיל אליאסוב
משתמש רשום
אוקיכפשוטו..
אין מה להבין
אוקיכפשוטו..
אין מה להבין
- הדשא של השני ירוק יותר
זה לדעתי רעיון מאוד טוב!זה ערב כלה לחברה כמה ימים לפני החתונה
אהבתי את הרעיוןזה לדעתי רעיון מאוד טוב!
לעשות משחק קצר בהומור על זה שתמיד הדשא של השני נראה ירוק יותר למרות שאצלו זה בדיוק ההפך, הוא בטוח שהדשא שלך ירוק יותר..
זה תוכן מאוד חשוב במיוחד לפני שנכנסים לחיי נישואין ובונים את הבית הפרטי.
לעשות איזה משחק קלפים או משחק תפקידים (לא עולה לי כרגע רעיון ספציפי) ולהציג בו את שני הצדדים - מה שלי נראה ירוק יותר ומה שנראה לחברה...
דוגמאות לסיטואציות:
- הגעת לחברה למסיבה והבית שלה נוצץ. את רק חושבת כמה הבית שלך מלא ערימות כביסה. החברה: יואו אצל כולם בטח הבית נקי ככה באופן רגיל, הרי הם מתייחסות לזה כאילו ככה אמור להיות.לא יודעות שתכלס עבדתי (והעבדתי את בעלי) חצי שבוע לנקות.
- חברה מספרת על המתנות שבעלה קנה לה. את רק חושבת מתי היתה הפעם האחרונה שבעלך קנה משהו מיוזמתו האישית. החברה: רק שלא תדע איזה שבועיים רצופים של עבודה מסיבית של שתילת רמזים עברתי, כדי שהוא יקלוט שאני רוצה את המתנה הזאת, ושיבין מה בדיוק אני אוהבת. והקטע שבסוף לא עזרו כל הרמזים, אז אמרתי לו דוגרי... טוב את זה באמת מיותר לספר.
וכן הלאה...
ממש?אני אסביר לך,
החרדה הגדולה שכל דבר שהציבור הכללי עושה גם אנחנו אחריו,
אנחנו מדרדרים לרמות שבחיים לא היינו חושבים שנגיע,
עכשיו זה ערב מגשים ובעוד חודשים...............
ממש ירידת הדורות
אז אם הציבור הכללי המציא את המקררים/מזגנים/מכונות כביסה...אני אסביר לך,
החרדה הגדולה שכל דבר שהציבור הכללי עושה גם אנחנו אחריו,
אנחנו מדרדרים לרמות שבחיים לא היינו חושבים שנגיע,
עכשיו זה ערב מגשים ובעוד חודשים...............
ממש ירידת הדורות
מה קשור מקררים/מזגנים?? אתה לא באמת חשבת שזה קשור..אז אם הציבור הכללי המציא את המקררים/מזגנים/מכונות כביסה...
אז אסור לנו להשתמש???
כל עוד זה לא נוגד את רוח התורה מה הבעיה?
אגב המצאת מחשבים ואינטרנט הגיעה מהציבור הכללי אז איך אתם משתמשים בזה??
לאן עוד נתדרדר???
כל משתתף מקבל מראש צבע וצריך להביע באותו ערב כיבוד בצבע הזה להתלבש בצבע הזה ולהכין תכנית קצרצרה שקשורה לצבע הזה
אני מחפשת תכנית שקשורה לצבע הירוק
משהו קצר אבל ברמה
כן מסכימה איתך גם לדעתי אין בזה שום בעיהאוקיי קיבלתי. אבל לא ממש הבנתי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: