מה זה???מפגש מגשים
כל משתתף מקבל מראש צבע וצריך להביע באותו ערב כיבוד בצבע הזה להתלבש בצבע הזה ולהכין תכנית קצרצרה שקשורה לצבע הזהמה זה???
מחריד שזה נכנס אלינוכל משתתף מקבל מראש צבע וצריך להביע באותו ערב כיבוד בצבע הזה להתלבש בצבע הזה ולהכין תכנית קצרצרה שקשורה לצבע הזה
אני מחפשת תכנית שקשורה לצבע הירוק
משהו קצר אבל ברמה
חיפשתי ולא מצאתי משהו מענין........מחריד שזה נכנס אלינו
את יכולה לחפש במרשתת
מה הבעיה?לא להאמין שזה נכנס גם אלינו..
את עושה גם עם פירות וירקות? כי אם כן את יכולה לעשות סלט חסה ,מלפפון, תפוח ירוק, דוריטוס ירוק וכ'ומחפשת תכנית על הצבע הירוק למפגש מגשים
חלבי ופיסטוק נראה לי ממש הולך ביחד, אני לא אוהבת אבל רואה מלא מתכוניםאוכל מתוק ירוק נשמע מבחיל קצת, לטעמי האישי.
זה ערב כלה לחברה כמה ימים לפני החתונהאם תכתבי באיזה הקשר נערך המפגש (שבע ברכות, גיבוש לצוות, יומולדת לאימא, אסיפת ועד בית)
אז אולי יהיה קל יותר לתת רעיונות לתוכנית
אני אסביר לך,סתם יש לי שאלה, למה כולם נחרדו על הטרנד ערב מגשים? מה הבעיה?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם...
אוליאולי מלחיץ יותר שבשבע ברכות עושים תוכנית?
ולא נותנים מקום לשמחה יהודית?
שמחת חתן כלה זה לא אני אמרתי.שאחיות של הכלה עושות ריקוד מיוחד בחתונה, מי שמע על זה לפני שתי דורות?
איזה רב שאני לא זוכרת את שמו אמר שבת מצווה צריך לחגוג כמו בר מצווהומה לגבי בת מצוות? זה לא נראה רפורמי?
אוקיי קיבלתי. אבל לא ממש הבנתי...אני אסביר לך,
החרדה הגדולה שכל דבר שהציבור הכללי עושה גם אנחנו אחריו,
אנחנו מדרדרים לרמות שבחיים לא היינו חושבים שנגיע,
עכשיו זה ערב מגשים ובעוד חודשים...............
ממש ירידת הדורות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: