אכן@shira bira פעם העלתה פה מתכון מושקע.
אם מבשלים היטב את הפיתה ולא מפריזים בכמות הבשר אין שום סיבה שהבשר יצא נא.לא משנה באיזה מתכון תבחרו, המלצה שלי מניסיון
כדאי להקפיץ קצת את הבשר / הודו עם התבלינים על האש
כך הוא יעבור חצי בישול ויצא פחות נע כשהוא בתוך הפיתה
בהצלחה
אם מבשלים היטב את הפיתה ולא מפריזים בכמות הבשר אין שום סיבה שהבשר יצא נא.
מלפפונים, עגבניות שרי וסלרי כולל העלים.מתכון לסלט שמציץ שם...?
יתכן שיש יותר מדי מלית וכן שהמחבת חמה מדי והפיתה נשרפת עוד בטרם הבשר התבשל.לא יודעת,
אצלי הפיתה נשרפת והבשר לא מספיק מבושל לטעמי,
אגב, גם בברים וכדו' זה לא מספיק מבושל , אבל שוב, זה לטעמי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: