לא עוקרים סתם.פעם שאלתי למה לעקור שיני בינה?.. חשבתם על זה?
הם עושים גם שאר טיפולי שיקום? כתרים? שתלים?בהדסה עין כרם, 80 שקלים לשן לא כלואה.
*מותנה בכך שזה לא הטיפול היחיד בפה.
אני עשיתי גם כך, 4 שיניים (בפעמיים) 2 כלואות ו2 לא כלואות. כל פעם אצל רופא אחר במכבי שלי.שן כלואה?
אני עקרתי 2 שיני בינה ב5 דקות (לשתיהן יחד!)
ברוך ה' בלי כאבים ובלי סיבוכים.
20 שח לשן דרך מכבי שלי.
בעלי עוד לא הספיק לצאת מהחניה.. התקשרתי להגיד לו שסיימתי לא האמין.
אבל, הן לא היו כלואות ולא שום סיבוך. סתם עקירה של שן קצת יותר עמוקה משן רגילה.
הוא דתי?תרשו לי להתבדח, האשכול הזה פשוט עלבון לנועם ברוק.
אפשר לסגור את כל מרפאות הכירורגיה שיניים, כי בינינו, באמת תגידו אתם מה צריך יותר מאחד מוצלח, מהיר כברק, היימיש, דתי חזק, והכי חשוב בחור ב'ראש'!!
בקופות חולים עוקרים יותר מהר מפרטיים כי החשבון שלהם זה שיותר קל גם ללקוח זה לעקור פעם אחת וזהו מאשר להיתעסק שם סתימות..פעם שאלתי למה לעקור שיני בינה?.. חשבתם על זה?
לכאורה אם ה' ברא זה לא לחינם..
אולי זה לעת זקנה?.. מעניין.
אני מהמרכז ונסעתי לד"ר נועם ברוק, היה שווה!מנסה את מזלי שוב, אולי יש עוד אחד כמו ד"ר נועם ברוק (לפי ההמלצות כאן)
באזור המרכז?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: