עקירה כירורגית בבית חולים

חחח

משתמש סופר מקצוען
זה הקטע בקופ"ח מפנים לבית חולים ואותו רופא של הקופ"ח מטפל מצוין בעקירות מורכבות וכו' בפרטי....
בד"כ ההפניה לבי"ח לא מגיעה על ריק. הם מפנים בד"כ אם השן נוגעת בעצב ממש או במקרים מסובכים אחרים. תנאים של בי"ח זה אומר שאם חלילה העצב יפגע תוך כדי, יהיה דימום בלתי נשלט או אנערף יהיה מענה מלא ומיידי. מה הקטע לקחת סיכון וללכת דווקא לפרטי?

5184

משתמש פעיל
. תנאים של בי"ח זה אומר שאם חלילה העצב יפגע תוך כדי, יהיה דימום בלתי נשלט או אנערף יהיה מענה מלא ומיידי. מה הקטע לקחת סיכון וללכת דווקא לפרטי?
אפשר לדעת תוך כדי אם נפגע העצב ? או רק אחרי

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
הייתי היום במרפאה וששאלתי אותה על הקטע הזה כיצד יתכן שבפרטי מטפל מקרים הכי סבוכים ובמרפאה לא,
אז הבנתי ממנה שזה מה שנותנים לו לעשות בקופה, היא אומרת שלא כל מקרה רשאי הרופא לטפל דרך הקופה
(אולי ענין של תקציב גם-את זה לא ציינה כמובן...)

5184

משתמש פעיל
הייתי היום במרפאה וששאלתי אותה על הקטע הזה כיצד יתכן שבפרטי מטפל מקרים הכי סבוכים ובמרפאה לא,
אז הבנתי ממנה שזה מה שנותנים לו לעשות בקופה, היא אומרת שלא כל מקרה רשאי הרופא לטפל דרך הקופה
(אולי ענין של תקציב גם-את זה לא ציינה כמובן...)
זה העיניין שאין את המכשור המתאים במרפאות

אם לבנים

משתמש צעיר
לא קראתי את כל האשכול. בכל אופן רציתי לומר שאני עקרתי 2 שיני בינה כלואות לפני 4 חודשים בהדסה עין כרם אצל רופא שנקרא פאדי (נראה לי, אם זה חשוב המידע יכולה לבדוק) ועבר מצוין גם בשעת מעשה וגם אח"כ ברוך ה'

ישי.כ

משתמש פעיל
לא קראתי את כל האשכול. בכל אופן רציתי לומר שאני עקרתי 2 שיני בינה כלואות לפני 4 חודשים בהדסה עין כרם אצל רופא שנקרא פאדי (נראה לי, אם זה חשוב המידע יכולה לבדוק) ועבר מצוין גם בשעת מעשה וגם אח"כ ברוך ה'
עקרת אותם ביחד או בזה אחר זה? כי קשה לאכול לאחר העקירה.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני הייתי צריכה לעקור שן בינה קלועה שעשתה לי באלגן
זה ממש כאב איזורי איוב לפני שבאתי לעקור ראיתי מטופלים שאמרו שזה ממש כואב ובלחיצו אותי
אמרתי לרופא בעדינות שיעשה לי את זה ברגישות אז הרופא אמר לי שהכל טוב שם לי חומר הרדמה אחרי 2 דקות הוציא לי את השן וצרחתי מרב פחד(לא כאב ביכלל)
הכאבים שהיו לפני היה יסורי גהנום שהעקירה לא כאבה לי ביכלל...
שווה כל כאב אחר כך לא סובלים בכלום
עשיתי במאוחדת בהטורים רופא מיספר 1
קרק צריך לחכות מלא זמן
אני במקרה עד שעלו לי שזה שן בינה ואז במרפאה בשכונה היו צריכים לחכות 4 חודשיים ואז שזה הגיעה למצב חרום במקרה הפנו אותי להטורים ואז אמרו לי שזה מיספר אחד

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני הייתי צריכה לעקור שן בינה קלועה שעשתה לי באלגן
זה ממש כאב איזורי איוב לפני שבאתי לעקור ראיתי מטופלים שאמרו שזה ממש כואב ובלחיצו אותי
אמרתי לרופא בעדינות שיעשה לי את זה ברגישות אז הרופא אמר לי שהכל טוב שם לי חומר הרדמה אחרי 2 דקות הוציא לי את השן וצרחתי מרב פחד(לא כאב ביכלל)
הכאבים שהיו לפני היה יסורי גהנום שהעקירה לא כאבה לי ביכלל...
שווה כל כאב אחר כך לא סובלים בכלום
עשיתי במאוחדת בהטורים רופא מיספר 1
קרק צריך לחכות מלא זמן
אני במקרה עד שעלו לי שזה שן בינה ואז במרפאה בשכונה היו צריכים לחכות 4 חודשיים ואז שזה הגיעה למצב חרום במקרה הפנו אותי להטורים ואז אמרו לי שזה מיספר אחד
מה שם הרופא?

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
מה שם הרופא?
עכשיו אני עוברת על האשכול
נראה לי דקטור נועם ברוק..
הבנתי שיש תורות ארוכים אליו המלצה שלי דפנו למאוחדת או איפה שאת ותגידי שזה מקרה קריטי וכו
אני ממש הייתי מרוצה ממנו
לקחתי אופטלגין ישר אחר כך
כמובן השארתי את התחבושת באזור אחרי כשעתיים החלפתי (זה היה מגעיל בהחלט זה החיסרון היחיד בזה)
וכמובן נזהרתי במאכלים
יום אחר כך היתנהלתי שיגרה מלאה
הוא אמר לי שיש תפרים ותכלס לא עשה לי

קיר טיפוס

משתמש מקצוען
אני גם עשיתי אצל ד"ר נועם ברוק.

מעניין שהוא עובד בכל הקופות חולים,
שן אחת עקרתי בכללית - מלחה (460), ושן שניה עשיתי פרטי אצלו במרפאה בקטמון (600).
תותח, שווה כל שקל!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה