הבנתי שגם אם יש זה חולף.פגיעה בעצב זה ירידה / חוסר תחושה זה בגדול ברור שיש נספחים
הבנתי שגם אם יש זה חולף.פגיעה בעצב זה ירידה / חוסר תחושה זה בגדול ברור שיש נספחים
תקראי מהתחלה את האשכול, ותביני לאן הרוח נושבת.זקוקה להרחבת כותרת ועקירה כירורגית לשן מאחוריה. סוג של חשיפה כי השן לא נראית. בקופ"ח (מאוחדת ב"ב)התלבטו אם הם יכולים לבצע במסגרת המרפאה. ד"ר יונתן בן צבי טען שכן, הרופא השני, לא זוכרת מה שמו, טען שחייבים תנאים של בית חולים.
למי אפשר לפנות כדי להתייעץ? לפי הדברים כאן נראה שיש הסדר כספי גם עם בתי חולים. מה צריך לעשות בשביל זה? כמה התורים בבי"ח זמינים? דוחה את זה כבר הרבה זמן וזה כבר ממש מטריד אותי.
רופא פרטי רצה על זה 6000 ש"ח, במרפאה של הקופה דיברו על באיזור ה1500, זה בהחלט הפרש משמעותי. השאלה אם אני הולכת על בי"ח, האם יש לי אפשרות לבחור רופא? יש לי הפניה.קופצת טרמפ על האשכול.
תקראי מהתחלה את האשכול, ותביני לאן הרוח נושבת.
ומזה תנאים של בית חולים? לא צריך תנאים צריך רופא מקצועי שיודע להוציא שן כלואה.
כן, יש הפניה,רופא פרטי רצה על זה 6000 ש"ח, במרפאה של הקופה דיברו על באיזור ה1500, זה בהחלט הפרש משמעותי. השאלה אם אני הולכת על בי"ח, האם יש לי אפשרות לבחור רופא? יש לי הפניה.
אני במאוחדת, מהאשכול נשמע שהם לא יתנו לי יותר מדי השתתפות. מתלבטת בין- טיפול במסגרת קופ"ח, רופא פרטי שעולה יקר ואולי זה שווה או בי"ח שלא הצלחתי להבין איך זה עובד.רופא פרטי רצה על זה 6000 ש"ח, במרפאה של הקופה דיברו על באיזור ה1500, זה בהחלט הפרש משמעותי. השאלה אם אני הולכת על בי"ח, האם יש לי אפשרות לבחור רופא? יש לי הפניה.
כן, יש הפניה,
אני בכללית פלטינום, שלמתי 1500 קבלתי החזר יותר מחצי.
איזה קופה את?
פלטינום. הכי גבוה בכללית. (יש תקופתה הסתגלות כדי לקבל הנחות).איזה ביטוח?
אם לא תשאלי את הקופ"ח שלך לא תדעי.אני במאוחדת, מהאשכול נשמע שהם לא יתנו לי יותר מדי השתתפות. מתלבטת בין- טיפול במסגרת קופ"ח, רופא פרטי שעולה יקר ואולי זה שווה או בי"ח שלא הצלחתי להבין איך זה עובד.
מי יכול לייעץ לי?
נשמע מאתגר.השן הנראית =יש בה טיפול שורש וצריך לשים עליה כתר אבל חייבים להאריך לה את הכותרת כי היא שקועה בבשר. השו הכלואה נמצאת מתחת לחניכיים ומפריעה לטפל בשן שלפניה. צריך לעקור אותה ולהגיע לשן המטופלת.
אכן כן,@ישי.כ , תודה על ההשקעה!
בעצם אתה אומר שלא כדאי להתייחס לחוו"ד של הרופא בקופה כאקסיומה אלא להתייעץ עם רופא נוסף.
הבנתי נכון?
עדיין מתלבטת האם לפנות לכירורג פה ולסת או לרופא שיניים?
והאם למישהו כאן יש המלצה לכירורג פה ולסת באיזור המרכז?
מצטרפת שווה מאד! כמה חששות להסתבכות היו לי לפני וכמה עדין זה היה לא כאב בכלליש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.
דווקא הייתה לי שן כלואה והייתי צריכה לזה כירורג מומחה הוא הסתכל בצילום ואמר שהוא יכול לעשות זאת וזה באמת מסובך והוא לא יכול לעשות את זה בקופה אבל הוא יעשה לי בפרטי קצת יותר יקר מבמאוחדת יכול להיות שאצלך מדובר במקרה אחר, אבל תבדוק מולו. אגב הוא עובד גם בבתי חוליםנכון שאני צודק?
ברגע שהשן בתוך הבשר (כלואה) וקרובה לעצב, זה רק רופא מומחה, ולכן שלחו אותי מהכללית לשערי צדק
תודה,דווקא הייתה לי שן כלואה והייתי צריכה לזה כירורג מומחה הוא הסתכל בצילום ואמר שהוא יכול לעשות זאת וזה באמת מסובך והוא לא יכול לעשות את זה בקופה אבל הוא יעשה לי בפרטי קצת יותר יקר מבמאוחדת יכול להיות שאצלך מדובר במקרה אחר, אבל תבדוק מולו. אגב הוא עובד גם בבתי חולים
אף אחד לא חולק עליךאחרי הכל ולפני הכל הכי חשוב ללכת לרופא מומחה שמתמחה בעקירות מהסוג הזה
כדי למזער נזקים כמה שיותר אפי' לטווח קצר
ובאיזשהוא מקום כן עדיף בי"ח כי שם הם מכירים יותר מקרים גם יש להם מכשור והכל
בהצלחה!
זה הקטע בקופ"ח מפנים לבית חולים ואותו רופא של הקופ"ח מטפל מצוין בעקירות מורכבות וכו' בפרטי....דווקא הייתה לי שן כלואה והייתי צריכה לזה כירורג מומחה הוא הסתכל בצילום ואמר שהוא יכול לעשות זאת וזה באמת מסובך והוא לא יכול לעשות את זה בקופה אבל הוא יעשה לי בפרטי קצת יותר יקר מבמאוחדת יכול להיות שאצלך מדובר במקרה אחר, אבל תבדוק מולו. אגב הוא עובד גם בבתי חולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: