לא הבנתי הוא עובד גם ציבורי?גם אני ממליצה מאד!
עשיתי עקירה אצל ד"ר נעם ברוק בתוך קופ"ח כללית
אחרי שבברתי אצלו בפרטי ורצה 1600 ש"ח
לא היה צריך תפרים , אבל אמר שזה קרוב לעצב
תוך 6 דקות סיים!!!!
כדור אקמול 1 אחרי הטיפול ועוד אחד אחרי כמה שעות כי חששתי שיכאב לי
וזהו
ממליצה בחום!!
כתבו כאן פעם שהוא מקבל במאוחדת הטורים פעם בשבועיים.לא הבנתי הוא עובד גם ציבורי?
כי התקשרתי למרפאה ושאלתי אם הם עובדים עם קופ"ח והחזרים אמרה לי שלא.
באיזו מרפאה מקבל?
מעניין אני רואה שהוא מטפל גם בכללית סמייל בבית שמשיש המון המלצות בפורום על ד"ר נועם ברוק
הגעתי אליו דרך פרוג.
עשיתי אצלו 3 עקירות שיני בינה,
אחת קרובה לעצב.
תשלחו לו את הצילום והוא יגיד אם הוא יכול לעשות במרפאה.
אני סתם עוד לקוחה מרוצה.
וכמה עלה?גם אני ממליצה מאד!
עשיתי עקירה אצל ד"ר נעם ברוק בתוך קופ"ח כללית
אחרי שבברתי אצלו בפרטי ורצה 1600 ש"ח
לא היה צריך תפרים , אבל אמר שזה קרוב לעצב
תוך 6 דקות סיים!!!!
כדור אקמול 1 אחרי הטיפול ועוד אחד אחרי כמה שעות כי חששתי שיכאב לי
וזהו
ממליצה בחום!!
קיבלתי המלצה כאן בפרוגלא הבנתי הוא עובד גם ציבורי?
כי התקשרתי למרפאה ושאלתי אם הם עובדים עם קופ"ח והחזרים אמרה לי שלא.
באיזו מרפאה מקבל?
700 או 800 ש"חוכמה עלה?
נכוןנראה לי שאתם מתבלבלים, הוא לא עשה לכם ניתוח כירוגי לשן כלואה בבשר. תקנו אותי אם אני טועה.
נכון שאני צודק?נכון
כן. ברור שיש מקרים קשים יותר שמחייבים בית חוליםנכון שאני צודק?
ברגע שהשן בתוך הבשר (כלואה) וקרובה לעצב, זה רק רופא מומחה, ולכן שלחו אותי מהכללית לשערי צדק.
לי הוא עשה ניתוח כירורגי לשן כלואה שקרובה לעצב.נראה לי שאתם מתבלבלים, הוא לא עשה לכם ניתוח כירוגי לשן כלואה בבשר. תקנו אותי אם אני טועה.
לא טוב לשתות מקש אחרי העקירה!גם אני הגעתי לד"ר נועם דרוק מהמלצות פה , מקבל בירושלים. פרטי. והגעתי במיוחד מפ"ת!
שן בינה קרובה לעצב (לא כלואה). (מטפל גם בעקירות עם תפירה כמובן)
היה מעולה!
עשה לי את העקירה עם ליזר, משהו כזה... 2-3 נגיעות (אחרי הרדמה כמובן..) והיא היתה בחוץ.
לקח לי 1000 ש"ח.
החלמה ב"ה!! אחרי שפגה ההרדמה לקחתי אופטלגין, רק פעם אחת. וזהו!!
בעיקרון שלחו אותי מהקופה לביח"ח, אמרו שיש החזר. בבי"ח ענו שאין החזר, ויצאתי מבולבלת. מעבר לזה שהיה תור רק לעוד 6 חודשים.........
הוא מקבל שם רק בשני מהצהרים ובשישי. הוא בכלל לא מתעסק עם טיפולי שיניים רגילים, רק דברים כאלה מסובכים...
ויודעת שגם עסקנים שולחים אליו.
נחמד מאוד ואדיב. דתי אגב.
לגבי הדימום, צריך לדעת-
אם מקפידים מיד על לחיצה על המקום (שיניים נושכות את הפד שעל השן), לחיצה ממוכשת ודי חזקה, כשעה!
ואז אחכ אין כמעט דימום!! ממש כלום.
ודבר נוסף-גם אם יש טיפה דימום, לא לשטוף במים ולא לירוק, רק לבלוע, כמה שזה לא נעים...
גם הוא הסביר לי את זה. מים מזרימים את הדם במקום וגורמים לדימום להתגבר.
עצות שלי שהקטע הזה יותר קשה לי אסטטית מאשר כואב...:
מקווה שעזרתי.
- לקנות משקה מתוק(אולי עדיף לא מוגז) ולשתות עם קש. מטשטש את טעם הדם שאחרי העקירה.
- לקנות בבית מרקחת גאזה (מגיע ריבועים חתוכים) , ובשעה הזו שלוחצים על השן, להחליף מדי פעם את הגאזה שנספגה בדם(לוקחים 2-3 גזות, מקפלים ומניחים ולוחצים). כשהגאזה נקיה, זה יותר נעים...
אז איך כן לשתות? כשהלסת לוחצת על הגאזה, על מקום העקירה, אז א"א ממש לשתות מכוס....לא טוב לשתות מקש אחרי העקירה!
יכול להגביר דימום
אנחנו עשינו כירוגי כלואה אצל ד"ר לאופר בת"א רופא חרדי מומחה מאוד (לא מתעסק עם טיפולים פשוטים) לא היה שום כאב בטיפול, ואחרי הטיפול ממש חלש שאקמול עזר, לא היה דימום בכלל אחרי הטיפול [שם איזה חומר מיוחד] אפשר לשלוח לו צילום במייל ויגיד אם צריך בכלל.נראה לי שאתם מתבלבלים, הוא לא עשה לכם ניתוח כירוגי לשן כלואה בבשר. תקנו אותי אם אני טועה.
לי היה החזר מהכללית, והם הפנו אותי.אפשר לשים שקית תה זה ממש עוזר.
לגבי ההחזרים לעקירות מסובכות אין בדר"כ החזר כן אפשר לבקש דרך וועדת חריגים
לגבי הפגיעה בעצב יש משהו שחווה את זה ויכול לומר אם זה שווה את הסיכון ?
פגיעה בעצב זה ירידה / חוסר תחושה זה בגדול ברור שיש נספחיםלי היה החזר מהכללית, והם הפנו אותי.
מזה פגיעה בעצב? אני מרגיש מידי פעם מיחושים באזור הלסת קרוב לאוזן אני לא יודע אם זה קשור לעקירה או שזה מהאוזן (היה לי הרבה מוגלה עשיתי איזה 6 פעמים נרות הופי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: