עקירה כירורגית בבית חולים

טאלי

משתמש מקצוען
היי
אני צריכה לעקור שן בינה .ונתנו לי הפניה לעשות אותה בבית חולים (קרובה לעצב)
אשמח לחוות דעתכם באיזה בית חולים הכי מומלץ/מתמחה בשיניים
ובפרט מי שכבר עבר את התהליך.
תודה.

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
לא משנה איזה בית חולים, משנה מי הרופא.
מצטרפת. יש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.
אני לפני העקירה הייתי ממש בלחץ, כי כמה אמרו לי שהם סבלו מכאבים מאוד חזקים, אבל בסוף כמעט ולא היו לי כאבים...
אני יכולה לכתוב את המספר אם תרצו

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
אני גם עומדת לפני עקירת שן בינה בלסת התחתונה ויש לי הפניה לבי"ח .
אשמח לשמוע שמות של רופאים מומחים.

GBSA

משתמש סופר מקצוען
אני לפני העקירה הייתי ממש בלחץ, כי כמה אמרו לי שהם סבלו מכאבים מאוד חזקים, אבל בסוף כמעט ולא היו לי כאבים...
לגבי זה אני די מסופק...
לי זה כאב.. נורא, כמה ימים.
ולא רק לי, כמעט כל מי שאני מכיר שעבר עקירה כירורגית התלונן על כאבים מטורפים.

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
אני עשיתי את העקירה הזאת, הלכתי אליו פעמיים כי הייתי צריכה לעקור 4 שיניים (את כל השיני בינה...)
ובאמת לא כאב לי כמעט!!!! אחרי שירדה ההרדמה, הספיק לי כדור אקמול אחד (ואני אחת שאקמול לא עוזר לי אף פעם) ולמחרת בבוקר התעוררתי בלי שום כאבים. (כן היה קצת דימום במשך יומיים)
אני יודעת שזה נדיר וזה באמת רופא אלוף...
ואני מכירה עוד כמה שעשו אצלו וגם להם כמעט ולא כאב..

סטארטאפית

משתמש צעיר
הייתי אצל ד"ר מיכאל אלתרמן מנהל מרפאת כירורוגית פה ולסת בהדסה
הרדמה מקומית ואחרי פחות מ-5 דק השן הייתה בחוץ
אבל אחרי כמה שעות התחילו כאביםםםםם לכמה שבועות!!
זה כנראה תלוי גם כמה עמוק השן נמצאת (היה לי שן בינה כלואה ומודלקת)
בטראומה שאני צריכה לעקור עוד 3....

ישי.כ

משתמש פעיל
היי
אני צריכה לעקור שן בינה .ונתנו לי הפניה לעשות אותה בבית חולים (קרובה לעצב)
אשמח לחוות דעתכם באיזה בית חולים הכי מומלץ/מתמחה בשיניים
ובפרט מי שכבר עבר את התהליך.
תודה.
מישהו מכיר כירורג מומחה בשערי צדק לעקירת שן בינה?
אשמח להמלצות.
אני עקרתי לפני כשנה שן בינה כלואה בשערי צדק,
אצל ד"ר ערן רגב, הוא ממש נחמד וסובלני, הוא עושה את זה על השעון 47 דקות, היה לו אתגר רציני.
העקירה עולה 1500, יש סבסוד בכללית של כ700 או 900 שקל (לא זוכר בדיוק).
יצאתי משם ישבתי בחוץ כרבע שעה, ושלח אותי הביתה בלי שום מרשם או כדור.
אי אפשר לאכול כמה ימים באותו צד.

הלכתי עקב הפניה מ'כללית', כיון שהשן יצאה קצת ועשתה חתך בבשר, ולא היה לשן מקום לצאת החוצה, וזה עשה מוגלה וכאבי ראש.
ויש לי עוד שן בצד ימין (רצה לעקור לי אותה ביחד עם ההיא חח), היא שוכבת, ומידי פעם אני מרגיש שהיא רוצה לצאת, כמו בחג הפסח שהאחרון, וזה ממש מציק.
הרופאים אמרו לי לעקור גם אותה, כי היא כבר שוכבת על השן האחרונה, מחמת שאין לה מקום לצאת, וטוענים שזה יכול לפגוע בשן האחרונה.
הייתי צריך לעקור אותה ממזמן, כל פעם אני דוחה את הקץ, כי זה ממש יושב על העצב ואני קצת חושש, אבל כנראה שלא יהיה לי ברירה ואצטרך להתגבר על החששות, ולסמוך על ה' ולהוציאה.
צריך להתייעץ עם מומחים, ולקבל כמה חוות דעת, לא תמיד צריך להוציא את השן הכלואה. יש כאלה שתמיד אומרים תעקור את כל הארבע שיני בינה וזה לא נכון.
בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

ישי.כ

משתמש פעיל
בטראומה שאני צריכה לעקור עוד 3....
אל תעקרי סתם כי אמרו, תלכי לכמה רופאים מומחים, ותשאלי האם אכן באמת יש צורך קריטי בדבר. לפעמים הם אומרים לעקור הכל רק בשביל הכסף, ולפעמים הם אומרים רק מהשערה בלבד, או שפשוט יותר נוח להגיד תעקור וזהו.
כמו שסיפרה רופאת שינים לאשתי, שעוד לפני שלמדה רפואה, רצו לעקור לה את כל השיני בינה, והיא לא הסכימה, ועד היום ב"ה היא חייה איתם ללא בעיות.

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
אני עקרתי לפני כשנה שן בינה כלואה בשערי צדק,
אצל ד"ר ערן רגב, הוא ממש נחמד וסובלני, הוא עושה את זה על השעון 47 דקות, היה לו אתגר רציני.
העקירה עולה 1500, יש סבסוד בכללית של כ700 או 900 שקל (לא זוכר בדיוק).
יצאתי משם ישבתי בחוץ כרבע שעה, ושלח אותי הביתה בלי שום מרשם או כדור.
אי אפשר לאכול כמה ימים באותו צד.

הלכתי עקב הפניה מ'כללית', כיון שהשן יצאה קצת ועשתה חתך בבשר, ולא היה לשן מקום לצאת החוצה, וזה עשה מוגלה וכאבי ראש.
ויש לי עוד שן בצד ימין (רצה לעקור לי אותה ביחד עם ההיא חח), היא שוכבת, ומידי פעם אני מרגיש שהיא רוצה לצאת, כמו בחג הפסח שהאחרון, וזה ממש מציק.
הרופאים אמרו לי לעקור גם אותה, כי היא כבר שוכבת על השן האחרונה, מחמת שאין לה מקום לצאת, וטוענים שזה יכול לפגוע בשן האחרונה.
הייתי צריך לעקור אותה ממזמן, כל פעם אני דוחה את הקץ, כי זה ממש יושב על העצב ואני קצת חושש, אבל כנראה שלא יהיה לי ברירה ואצטרך להתגבר על החששות, ולסמוך על ה' ולהוציאה.
צריך להתייעץ עם מומחים, ולקבל כמה חוות דעת, לא תמיד צריך להוציא את השן הכלואה. יש כאלה שתמיד אומרים תעקור את כל הארבע שיני בינה וזה לא נכון.
בהצלחה.
45 דקות?
נשמע המון.
כמו כן כבר רופא פרטי לוקח בין 700-1500
אז דרך הקופה כמה יוצא כמובן עם הביטוח המשלים

ישי.כ

משתמש פעיל
45 דקות?
נשמע המון.
כמו כן כבר רופא פרטי לוקח בין 700-1500
אז דרך הקופה כמה יוצא כמובן עם הביטוח המשלים
היה לי שלוש שורשים בשן, זה היה מאתגר. וזה לא המון זמן, כל שן זה אתגר אחר.
היה רופא פרטי שאמר לי אני לא יודע כמה זמן זה יקח, על כל שעה רצה 1200 ש"ח.
בכללית פלטינום מקבלים החזר לפחות של חצי, וכמדומני שקבלתי 950 מתוך 1500 (אשתי טיפלה לי בזה).

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
מצטרפת. יש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.
תודה רבה.
למה הלכת דווקא אליו הוא נחשב מוממחה?פשוט אני לא מכירה .
לא כזה יקר התקשרתי זה בין 700 ל1500 תלוי
בבי"ח זה בין 1200 ל2500 ואז יש החזר 50% מהקופה ממש עוזר...

לא יודע כמה שן בינה שונה משן טוחנת
לי עקרו שן טוחנת בהדסה פה ולסת
פחות מ500 שקל..
לפני כמה שנים טובות,יש שם רופאים טובים

שירה:)

משתמש מקצוען
תודה רבה.
למה הלכת דווקא אליו הוא נחשב מוממחה?פשוט אני לא מכירה .
לא כזה יקר התקשרתי זה בין 700 ל1500 תלוי
בבי"ח זה בין 1200 ל2500 ואז יש החזר 50% מהקופה ממש עוזר...
הוא נחשב מומחה, ובכלל לא יקר ...
גם אני עשיתי אצלו, ומרוצה מאוד מהטיפול.
ואת ההמלצה עליו קיבלתי מרופא שיניים אחר שאני מאוד סומכת עליו.

ישי.כ

משתמש פעיל
ד"ר ערן משערי צדק מצוין, אם יש לכם הפניה מקופת חולים כללית תלכו אליו, ותקבלו החזר של יותר מחצי. הבנתי שגם מכבי עובדים איתו.

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
גם אני ממליצה מאד!
עשיתי עקירה אצל ד"ר נעם ברוק בתוך קופ"ח כללית
אחרי שבברתי אצלו בפרטי ורצה 1600 ש"ח
לא היה צריך תפרים , אבל אמר שזה קרוב לעצב
תוך 6 דקות סיים!!!!
כדור אקמול 1 אחרי הטיפול ועוד אחד אחרי כמה שעות כי חששתי שיכאב לי
וזהו
ממליצה בחום!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה