מצטרפת. יש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.לא משנה איזה בית חולים, משנה מי הרופא.
לגבי זה אני די מסופק...אני לפני העקירה הייתי ממש בלחץ, כי כמה אמרו לי שהם סבלו מכאבים מאוד חזקים, אבל בסוף כמעט ולא היו לי כאבים...
היי
אני צריכה לעקור שן בינה .ונתנו לי הפניה לעשות אותה בבית חולים (קרובה לעצב)
אשמח לחוות דעתכם באיזה בית חולים הכי מומלץ/מתמחה בשיניים
ובפרט מי שכבר עבר את התהליך.
תודה.
אני עקרתי לפני כשנה שן בינה כלואה בשערי צדק,מישהו מכיר כירורג מומחה בשערי צדק לעקירת שן בינה?
אשמח להמלצות.
אל תעקרי סתם כי אמרו, תלכי לכמה רופאים מומחים, ותשאלי האם אכן באמת יש צורך קריטי בדבר. לפעמים הם אומרים לעקור הכל רק בשביל הכסף, ולפעמים הם אומרים רק מהשערה בלבד, או שפשוט יותר נוח להגיד תעקור וזהו.בטראומה שאני צריכה לעקור עוד 3....
45 דקות?אני עקרתי לפני כשנה שן בינה כלואה בשערי צדק,
אצל ד"ר ערן רגב, הוא ממש נחמד וסובלני, הוא עושה את זה על השעון 47 דקות, היה לו אתגר רציני.
העקירה עולה 1500, יש סבסוד בכללית של כ700 או 900 שקל (לא זוכר בדיוק).
יצאתי משם ישבתי בחוץ כרבע שעה, ושלח אותי הביתה בלי שום מרשם או כדור.
אי אפשר לאכול כמה ימים באותו צד.
הלכתי עקב הפניה מ'כללית', כיון שהשן יצאה קצת ועשתה חתך בבשר, ולא היה לשן מקום לצאת החוצה, וזה עשה מוגלה וכאבי ראש.
ויש לי עוד שן בצד ימין (רצה לעקור לי אותה ביחד עם ההיא חח), היא שוכבת, ומידי פעם אני מרגיש שהיא רוצה לצאת, כמו בחג הפסח שהאחרון, וזה ממש מציק.
הרופאים אמרו לי לעקור גם אותה, כי היא כבר שוכבת על השן האחרונה, מחמת שאין לה מקום לצאת, וטוענים שזה יכול לפגוע בשן האחרונה.
הייתי צריך לעקור אותה ממזמן, כל פעם אני דוחה את הקץ, כי זה ממש יושב על העצב ואני קצת חושש, אבל כנראה שלא יהיה לי ברירה ואצטרך להתגבר על החששות, ולסמוך על ה' ולהוציאה.
צריך להתייעץ עם מומחים, ולקבל כמה חוות דעת, לא תמיד צריך להוציא את השן הכלואה. יש כאלה שתמיד אומרים תעקור את כל הארבע שיני בינה וזה לא נכון.
בהצלחה.
היה לי שלוש שורשים בשן, זה היה מאתגר. וזה לא המון זמן, כל שן זה אתגר אחר.45 דקות?
נשמע המון.
כמו כן כבר רופא פרטי לוקח בין 700-1500
אז דרך הקופה כמה יוצא כמובן עם הביטוח המשלים
תודה רבה.מצטרפת. יש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.
אני לפני העקירה הייתי ממש בלחץ, כי כמה אמרו לי שהם סבלו מכאבים מאוד חזקים, אבל בסוף כמעט ולא היו לי כאבים...
אני יכולה לכתוב את המספר אם תרצו
הוא נחשב מומחה, ובכלל לא יקר ...תודה רבה.
למה הלכת דווקא אליו הוא נחשב מוממחה?פשוט אני לא מכירה .
לא כזה יקר התקשרתי זה בין 700 ל1500 תלוי
בבי"ח זה בין 1200 ל2500 ואז יש החזר 50% מהקופה ממש עוזר...
אנו מדברים כאן על שן בינה 'כלואה' בתוך הבשר, שיש לחתוך להוציא ולסגור בתפר.לא יודע כמה שן בינה שונה משן טוחנת
לי עקרו שן טוחנת בהדסה פה ולסת
פחות מ500 שקל..
לפני כמה שנים טובות,יש שם רופאים טובים
גם אני ממליצה מאד!מצטרפת. יש כירורג אלוף שאני עשיתי אצלו- נועם ברוק. יש לו מרפאה פרטית וזה קצת יקר, אבל שווה את המחיר.
אני לפני העקירה הייתי ממש בלחץ, כי כמה אמרו לי שהם סבלו מכאבים מאוד חזקים, אבל בסוף כמעט ולא היו לי כאבים...
אני יכולה לכתוב את המספר אם תרצו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: