עצתכם, בבקשה: איזה קומקום כדאי?

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לאחר שבשנים האחרונות לא זכו קומקומינו להוציא את שנתם וכל אחד מהם שחל"ח בקיצור ימים ממש (לכלל קיצור שנים לא הגיעו) - שאלתי ובקשתי: למי יש נסיון של כמה שנים עם קומקום אחד ויחיד חי ורותח? קומקום - לא מיחם (זה יש לנו ואיננו רוצים להשתמש בו בימות החול). מי שיש לו דבר כזה יעשה חסד ויכתוב איזהו והיכן ניתן להשיג כמוהו.
תבורכו בברכות חמות-חמות!

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לנו משהו ממש פשוט, ובכל אופן שורד יפה: שמו (בישראל ?) גולד ליין.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
סתם לידיעה הכי חסכוני להשתמש בתרמוס חשמלי- מבחינת צריכת חשמל. הקומקומים החשמליים לוקחים המון חשמל ברתיחה שלהם. זה חסכוני במיוחד אם משתמשים הרבה במים חמים וכשמתרגלים אי אפשר להפסיק...
בכל אופן מה שלא תקני אני ממליצה לך לקנות עם גוף חימום נסתר- ליגה אחרת.

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לנו יש אלקטרו חנן.. (סה"כ 2 קומקומים ב7 שנים)

ON

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
גם אני מרוצה מאלקטרו חנן

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
יש לי של מילר כבר כמה שנים טפו טפו... הוא כבר לא עובד 100% אבל עולה רק 50 ש"ח (נראה לי בעיסקה טובה או משהו כזה) אז אני מתכננת לקנות עוד אחד כזה.

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
תודה! אולי תגלו לי איך אתם מנקים מאבנית? אולי זה מה שגומר לי אותם (אנחנו שמים חומץ או מלח לימון. שמתי לב שמלח לימון מנקה מצוין אבל גם מחורר...)

אדם

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יש זולים ב20-40 ש"ח ששווים כנ"ל.

ויש את אלקטרו חנן שעולה בסביבות ה100 ש"ח (תלוי גוף חימום נסתר או לא), שיכול להחזיק 10 שנים. תלוי כמובן בכמות ובאופן השימוש.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נכתב ע"י אפכא מסתברא;703024:
תודה! אולי תגלו לי איך אתם מנקים מאבנית? אולי זה מה שגומר לי אותם (אנחנו שמים חומץ או מלח לימון. שמתי לב שמלח לימון מנקה מצוין אבל גם מחורר...)

גוף חימום נסתר- אצלנו מנקים פעם בשבוע- שבועיים עם סקוטצ' טבול ב מנקה אבנית כגון אנטי קלאק או 00 וזה נראה מעולה!

אייטש די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש אלקטרו חנן כבר יותר מ8 שנים אני מחכה לרגע שהוא יתקלקל, כי לכאורה אין שום סיבה לזרוק אותו, אבל נמאס. יש משהו כיף בלחדש כל פעם. גם קומקומים...

מיכל101

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש לי מורפי ריצ'ארד שעלה בהתאם, אבל כמו חדש אחרי 4 שנים, ומחמם במהירות גדולה.

אפרתה

משתמש מקצוען
ממלאים חומץ בגובה כמה ס"מ ומרתיחים, אח"כ שופכים. אפשר לחזור שוב אם לא ירד הכל

מיכל101

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י sarit1ef;703225:
ממלאים חומץ בגובה כמה ס"מ ומרתיחים, אח"כ שופכים. אפשר לחזור שוב אם לא ירד הכל

אין אצלי אבנית בסדר גודל. אחת לכמה חודשים אני מרתיחה עם חומץ, משרה ושופכת ושוטפת, ויורד הכל.
וסליחה, טעיתי, יש לי של פיליפס.

צביה א

משתמש חדש
של חברת קנדי זה מצוין!
והכי טוב לנקות עם קצת חומץ ולהרתיח ואחר כך
לשטוף.
קניה מהנה!!!!

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
האחרון ששבק חיים בערב שבת האחרון היה של קנדי... בקיצור ימים, כפי שכתבתי - בקושי עברו עליו שלושה חודשים...ולא ממש לאחרונה ניקיתי אותו רק בחומץ:( והוא לא נפל ולא נחבל בשום צורה ולא הרתיחו אותו ריקן. בקיצור - בלי שום סיבה שאפשר לתלות בה את גוויעתו בטרם עת.)

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
לא בדקתי מה כתבו לך קודמיי, אבל, לדעתי הכי טוב זה לקנות משהו פשוט מאד, ב30 ש"ח, ומקסימום לקנות עוד אחד במשך השנה מאשר לקנות אחד ב90 ולקנות אחרי שנתיים עוד אחד. אני אישית יש לי משהו פשוט מאד ומחזיק כבר הרבה זמן. צריך להשתמש לפי הגדרות יצרן לא מידי הרבה מים (מעל הפס העליון) ולא ריק. וזה מחזיק.

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י נעמי ברקאי;702777:
סתם לידיעה הכי חסכוני להשתמש בתרמוס חשמלי- מבחינת צריכת חשמל. .

אמת, גם לי כל הקומקומים מתו תוך שנה.
עברתי לתרמוס חשמלי - פשוט תענוג, כל הזמן יש מים חמים. בשבת, כפתור אחד קטן ואתה מסודר. מומלץ בחום...

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לי יש המילטון כבר 3 שנים, אחריי שכל הקודמים (זולים) שבקו חיים כל 1/2 שנה (גג שנה)
להוריי יש אלקטרו חנן והם מרוצים מאד כנ"ל
אין צורך להשקיע במאות שקלים
כולה ההבדל בין טוב ללא טוב הוא כ50-80 ש"ח
ואתה מקבל תמורה של כמה שנים שקטות בלי להזדקק לרכישות חדשות ובעיות של הכשרה/הטבלה לאחריהן.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה