יהודה מילר כתב שיש אפשרות לסגור את התיק בביטוח לאומי ולפתוח מחדש אחרי...............אני ציינתי להם באתר שאין לי רווחים כעת מהעצמאי , ניתנה אפשרות באתר
מקווה שזה יעזור שלא יקזזו.
אבל לפי הבנתי, הם מחשבים את זה כשנתי אז גם אם תרויחי אח"כ או מה שהרוחת לפני הם יחשבו לך בסוף הכל לחלק ל-12. ויקזזו לך. אז אולי באמת שווה לך לסגור את התיק.אני ציינתי להם באתר שאין לי רווחים כעת מהעצמאי , ניתנה אפשרות באתר
לא נראה לי שהם כאלה מפגרים..אני ציינתי להם באתר שאין לי רווחים כעת מהעצמאי , ניתנה אפשרות באתר
זה לא קשור למפרגנים אלא פרסם משרד האוצר שניתן הבטלה ג''כ במצךלא נראה לי שהם כאלה מפגרים..
הם יבדקו את זה. אחרת כל אחד יסמן כך...
אז כל אחד שהוא גם עצמאי וגם שכיר. גם אם בתור עצמאי מרוויח 50,000 בחודש.זה לא קשור למפרגנים אלא פרסם משרד האוצר שניתן הבטלה ג''כ במצך
הכל נבדק טרם האישוראז כל אחד שהוא גם עצמאי וגם שכיר. גם אם בתור עצמאי מרוויח 50,000 בחודש.
יסמן שאין לו הכנסה כעצמאית - ווואלה ייקבל מענק?!
לא נשמע לי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: