חזק!!בעז"ה
אל תנסה להישמע מתוך הטקסט. ככל שיותר תיעלם, כך הקורא יוכל יותר למצוא את עצמו בפנים.
אוי ואבוי למי שעשה צוחק להודעה הזאת!ועוד עצה אחת שלי.
תעשו מה בראש שלכם ואל תקשיבו לכל הקרציות האלו.
אם הם בעצמם היו מקבלים את כל ההדרכות המסרסות הללו בתחילת הדרך, לעולם לא היו מגיעים לאן שהגיעו.
לא מדויק.ועוד עצה אחת שלי.
תעשו מה בראש שלכם ואל תקשיבו לכל הקרציות האלו.
אם הם בעצמם היו מקבלים את כל ההדרכות המסרסות הללו בתחילת הדרך, לעולם לא היו מגיעים לאן שהגיעו.
לא מדויק.
תשמעו ותקראו את כל מה שהקרציות האלה אומרות וכל בקורת שאי מי נותן לכם, ותשאלו את עצמכם-האמיתי והפחדן שמה בפנים-מה אתה חושב על זה? מסכים או לא מסכים?
נכון או לא?
אסור לוותר עליה! כי בקורת חיצונית היא מדד מעולה ל'מה הבריות אומרות עליו' וידוע ש'אין הנחתום', אבל יכולה מצד שני להטעות מאוד ברגע שהיא מנסה לשנות את האני שלכם מהיסוד, ולכן -
הדעה העצמית שלך היא המסננת הטובה ביותר לבקורות ספרות מדויקות ומשביחות (כשהשם שלי יהיה מספיק מפורסם הוא יוכל להכתב פה)
יפה מאד. השורה השלישית קצת הרבה לא לעניין.
ענין של טעםיפה מאד. השורה השלישית קצת הרבה לא לעניין.
מקבל את ההערה. אני כבר לא יכול למחוק, אם מישהו שם למעלה יכול למחוק שיעשה זאת.יפה מאד. השורה השלישית קצת הרבה לא לעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: