נכתב ע"י grafix;1108176:השרף מצוין גם ליבלות.
יצא לי לראות בדרך לאושר עד ברחוב אבוחצירא נראה לי איפה שהיה מפעל זכוכיות מול בית הספר לבנות אור דודהיי
איפה אפשר להשיג עלי תאינה בבני ברק?
תודה רבה
הייתי בהשומר 64 ולא מצאתייצא לי לראות בדרך לאושר עד ברחוב אבוחצירא נראה לי איפה שהיה מפעל זכוכיות מול בית הספר לבנות אור דוד
בצומת הירקון אבוחצירא היה מפעל זכוכיות שברו אותו וגידרו את השטח[בגדר פח לבן]צמוד לגדר. הנוף של העץ על אבוחצירא[עץ גדול אין מצב לפספס.הייתי בהשומר 64 ולא מצאתי
אני רוצה ללכת לאבוחצירא
אפשר פרטים מדויקים יותר
זה רחוק לי ואני לא רוצה ללכת לחינם....
תודה רבה
אחרי שמורחים את השרף אסור לחשוף לשמש!! ודאי שלא לזמן רב!שימו לב לא לקבל כוויות מהעץ. כותב מניסיון מר(לא ידעתי שנגעתי בעץ תאנה בכלל ואחר כך גיליתי את כל הכוויות על הידיים..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: