בטוח? לי זה קורה כשאני עייפהזה המבנה של העפעפיים שלי זה לא בגלל סיבה כלשהו.
קראתי פעם שניתן לעשות ניתוח.יש לי עפעפיים נפולים וקצת נפוחים, זאת אומרת שלא רואים את כל העין, כשהעין פתוחה היא מתכסה עם העור שמעל העפעפיים, (זה המבנה של העפעפיים שלי זה לא בגלל סיבה כלשהו...)
זה יוצר לי מראה מבוגר ועייף משהי יודעת מה אפשר לעשות בכזה מצב?
שבוע שעבר היה על זה טור בבתוך המשפחה, ממש מעניין ונותן ידע, אולי מחר אעלה את זהיש לי עפעפיים נפולים וקצת נפוחים, זאת אומרת שלא רואים את כל העין, כשהעין פתוחה היא מתכסה עם העור שמעל העפעפיים, (זה המבנה של העפעפיים שלי זה לא בגלל סיבה כלשהו...)
זה יוצר לי מראה מבוגר ועייף משהי יודעת מה אפשר לעשות בכזה מצב?
אני אשמח לשמוע, מדובר בסידרת טיפולים?יש המווון טיפולים אצל קוסמטיקאית שאפשר לעשות, אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על אחת תותחית בבני ברק. לא להאמין איך נפתחות העיניים.
מעניין אותי מאוד, אם תוכלי לעלות את זה יעזור לי ממששבוע שעבר היה על זה טור בבתוך המשפחה, ממש מעניין ונותן ידע, אולי מחר אעלה את זה
אני חושבת שכן ..(לא אני עשיתי את הטיפול) תתיעצי איתהאני אשמח לשמוע, מדובר בסידרת טיפולים?
יש משהי מומלצת בירושלים?יש המווון טיפולים אצל קוסמטיקאית שאפשר לעשות, אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על אחת תותחית בבני ברק. לא להאמין איך נפתחות העיניים
זה היה לי תמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי,בטוח? לי זה קורה כשאני עייפה
אמר לי פעם רופא עיניים שאני יכולה לעבור ניתוח במימון הקופה. לא עשיתי עם זה כלום..
אפשר גם לדעת מה שמה? מעונינתיש המווון טיפולים אצל קוסמטיקאית שאפשר לעשות, אם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על אחת תותחית בבני ברק. לא להאמין איך נפתחות העיניים.
יעל 0548440534- היא הקוסמטיקאית, ממליצה מאד.
אפשר גם לדעת מה שמה? מעונינת
הזכרת לי שהוא אמר לי לעשות בדיקה של שדה הראיה (אני חושבת שהוא הסביר שבודקים כמה את רואה במצבך הרגיל ומרימים את העפעף ובודקים אם המצב טוב יותר) ואם יראו שזה מפריע לראיה אז כדאי לנתח. אבל כאמור זה לא מורגש אצלי בכלל. אולי זה בולט בעיקר במצבי עיפות.זה היה לי תמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי,
במימון הקופה זה כנראה אם זה מפריע לראיה, לא?
אם זה רק מבחינה אסטטית כנראה שזה לא במימון הקופה
השאלה איפה אפשר לברר על ניתוח? למי אני צריכה לפנות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: