יש לך מישהו שיודע על זזה פרטים ? יש לי מתעניין בבית פרטי או בדירת קרקעאתחיל במה שידוע לי.
עפולה עצמה זה עיר חילונית גמורה, כשיש 2 שכונות שקרובות לעפולה עצמה (כחצי שעה הליכה) בשם "גבעת המורה ו"עפולה עילית".
כל הדיבורים על הקהילה, על ועדת קבלה ופיקוח על מחירים הוא בגבעת המורה בלבד, שם יש קהילה אחת שבשביל לגור שם צריך לעבור ראיון כשהקבלה מותנית ברכישת דירה אך ורק דרך הקהילה בלבד ובמחירים שהם קובעים.
מחיר דירה 3 חדרים הוא בערך 420-470 אלף ש"ח תלוי ברמת השיפוץ.
מדובר בדירות ישנות מאוד בגודל של כ 55 - 60 מ"ר.
הציבור הכללי בשכונה מאוד מבוגר.
בעפולה עילית יש קהילה גדולה של ויז'ניץ, קהילה ספרדית גדולה וקהילה ליטאית שלאחרונה מתפתחת מאוד, בנוסף יוצאי סלבודקה פתחו שם קהילה משל עצמם.
המחיר של הדירות שם קצת יותר יקר ודירת 3 חדרים (הדירות שם יותר גדולות כ 70 מ"ר) בין 600-700 א"ש
בשכונה זו ישנם הרבה בתים פרטיים, צמודי קרקע וכדומה במחיר של כמליון ש"ח
מבחינת תעסוקה יש בעפולה לא מעט מעונות שמחפשים עובדות..יש משרדים כמו הנהלת חשבונות וכד..מבחינת תעסוקה - מה הערים הקרובות אליה מבחינת מציאת מקום עבודה? היכן רובם עובדים?
תיקון: איזור תעשייה קידמת גליל ליד טבריהיש את מכבי שרות לקוחות בפוריה ליד טבריה.
עפולה עילית כיום יש קהילה גדולה ויפה של חסידי ויז'ניץ, קהילה ליטאית קטנה שלאחרונה התחילה מאוד להתפתח (נראה לי שיש שם כיום כ 60-100 משפחות), קהילה חדשה של סלבודקה (אחרי שהגבילו אותם בהגעה לגבעת המורה) וקהילה ספרדית.אני מחפש דירה למגורים,
הציעו לי לחפש בעפולה עילית
וראיתי דירות ברחוב יעקב דורי
אם אתה גר קרוב אני אשמח אם תוכל לומר לי מה האופי של הרחוב,
האם גרים בו חרדיים והאם האוכלוסייה באיזור היא טובה
ובאופן כללי על עפולה עילית-מה הסגנון,האם יש קשר לגבעת המורה בתקנון/מוסדות,וכמה משפחות בערך גרות באיזור
תודה רבה
שמעתי שסה"כ המשפחות הליטאיות הם 90 משפחותנראה לי שיש שם כיום כ 60-100 משפחות)
מה הכוונה ככל שהבנתי יש קבוצה מהם כן בגבעה והכולל שלהם בגבעה וכן הם לומדים במוסדות של הגבעהקהילה חדשה של סלבודקה (אחרי שהגבילו אותם בהגעה לגבעת המורה)
הם הגיעו לגבעה כמו שהגיעו מכל מקום אחר, כשזה נהיה להיט אצלם והם פתחו כולל 'סלבודקה' והיה חשש שהקהילה תהפוך לקהילת יוצאי סלבודקה הגבילו אותם וכיום מאוד קשה להם להתקבל.מה הכוונה ככל שהבנתי יש קבוצה מהם כן בגבעה והכולל שלהם בגבעה וכן הם לומדים במוסדות של הגבעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: