לא התעמקתי.תגידו, איזה מתנה מתאימה שם למשפחה חרדית?????????
גם אני.עניתי על הסקר מזמןןןןןןן ולא קיבלתי שום שובר גם לא בsms מה עושים?
ומה אמורים לקבל מהם?בלת"ק
כמה זמן בערך אמור לקחת לענות על כל השאלות דרך האתר?
עניתי על הסקר מזמןןןןןןן ולא קיבלתי שום שובר גם לא בsms מה עושים?
תנסו להתקשר לביי מיגם אני.
מה אפשר לעשות?
אמרו לי ג''כ בדיוק כך בטלפון ושאלתי מה חסר נעניתי שהיא לא יודעת אבל אם היא תכנס ואתחיל לענות דרכה לא אוכל להמשיך דרך האתר, מויחל טובעס כל הסגנון מריח שהם עולים חדשים מחלם(ח ל מנוקדים ב סגול)עניתי באתר כתב לי שחסר תשובות חזרתי ומילאתי הכל ושוב אותו דבר גם קיבלתי צנתוק שעדין לא הושלמו כל הפרטים איך אני בודקת מה להשלים?
מבקש תז ואח"כ להקיש את הקוד שקיבלתי בניד אבל אין לי סמס איך אוכל להיכנס לסקר?
איפה באתר של ביימי נמצאת האפשרות לשוחח בצאט?תנסו להתכתב איתם בצ'אט, דרך האתר של ביימי.
אצלי זה הלך ושלחו לי שובר למייל.
איפה יש שם צ'אט?שימו לב שאפשר גם להכנס לאתר של ביי מי ולשוחח בצ'ט עם נציג
עכשיו עשיתי את זה ושלחו לי שובר למייל
נכסתי לאתר וקפץ שם צטאיפה יש שם צ'אט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: