איך כ"כ מהר???אבל איך שהבנתי הפריחה לקראת סיום
הרגע התחילה!
איך כ"כ מהר???אבל איך שהבנתי הפריחה לקראת סיום
לא יודעת הבנתי שאחרי הגשם זה נגמראיך כ"כ מהר???
הרגע התחילה!
השבוע נראה גשום מקווה שהיא תחכה לי לתחילת שבוע הבא, אמן...כמה שיותר קרוב לשקיעה יותר יפה
איפה שהייתי מקום ענק ויש המוןןןן מקום לכולם.
אין לי מושג, ואני לא רב.
המקום פתוח בלי שער ובלי שילוט
אבל איך שהבנתי הפריחה לקראת סיום
לא חושבת שיש שום סיכויהשבוע נראה גשום מקווה שהיא תחכה לי לתחילת שבוע הבא, אמן...
אז זהו?לא חושבת שיש שום סיכוי
לדעתי היית באזור לא הכי טוב. יש הרבה שורות של עצים צריך לחפש את השורה שנראית מלאה ופורחת יפההשקדיות השנה באמת מאכזבות אז אם לא צילמתם עדיין אל תבנו על זה כ"כ אבל תנסו בכול אופן
כל שדה שייך למישהו פרטילפני כמה שנים הייתי בשקדיות בלטרון ובכניסה היה זרוק שלט שאין להיכנס ולצלם,
הבנתי ששלט כזה קיים גם בנתיב הל"ה.
מישהו יודע על זה? בדק את זה?
השדה שייך לאדם פרטי?
אולי זה רק בחלק מהשדה ולא בכולו... אשמח לכל מידע בנושא.
תודה רבה!כל שדה שייך למישהו פרטי
ולא קיים כזה שלט בעמק האלה. בכול אופן אני לא ראיתי
עברתי שם בשישי והיה הרבה מה לצלםיש משהו עדיין בעמק האלה?
מישהי היתה בימים האחרונים?
קפצתי על האשכוללנחל כותבים נחל שורק\ כביש 3833
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: